Tiroid

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kevser55 tarafından oluşturulan Tiroid başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,011 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tiroid
Konbuyu başlatan Kevser55
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kevser55

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun Canım Rabbim şifanı verir İnşallah 🤲🏻banada 25 mg verdi dün gittim 25+4 benimde şeker yüklemesi yapıldı tiroid çıktı bir ay kullan gel dedi İnşallah bidaha kullanmam haplardan bıktım ama bebeğin sağlığı için kullanıyoruz mecburen Allah yardımcımız olsun İnşallah sağ salim bir avaz doğururuz 🤗🤲🏻
Bende kullanıyorum 4 senedir 18 haftalık hamileyim devam ediyorum doktor kullan dediyse ihmal etme

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ben 3 senedir kullanıyorum. Şimdi 24 haftalık gebeyim her ay doktor kontrole cagırıyor. Çok şukur duzene gırdı sabah kahvaltıdan 1 saat önce yutuyorum hapımı. Benim tiroidlerim az çalısıyo 75 mg Levotiron kullanıyorum. Doktor duzenlı kullandıgın surece bebege zararı olmaz dedi
Aç karnina almak onemlimi ben 23 haftalık gebeyim 75mg kullanıyorum gebelikte çıktı daha önce yoktu tok alıyorum ve çok tedirginim bir sorun olurmu acaba Allahım tüm annelere sağlıkla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin 3.999 lerden 3.333 düştü 🤔

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanıyorum 4 senedir 18 haftalık hamileyim devam ediyorum doktor kullan dediyse ihmal etme
Sizede geçmiş olsun canım🤲🏻aynen kullanıyorum bakalım İnşallah düzelirde birdahaki ay kullan demez 🤲🏻
Aynen öyle Allah dermansız dert vermesin inşallah
Amin İnşallah Canım🤲🏻
Aç karnina almak onemlimi ben 23 haftalık gebeyim 75mg kullanıyorum gebelikte çıktı daha önce yoktu tok alıyorum ve çok tedirginim bir sorun olurmu acaba Allahım tüm annelere sağlıkla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin 3.999 lerden 3.333 düştü 🤔
Aynen canım sabah aç karnına yazıyo benim ilacın üstünde sanada geçmiş olsun 🤲🏻

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Sizede geçmiş olsun canım🤲🏻aynen kullanıyorum bakalım İnşallah düzelirde birdahaki ay kullan demez 🤲🏻

Amin İnşallah Canım🤲🏻

Aynen canım sabah aç karnına yazıyo benim ilacın üstünde sanada geçmiş olsun 🤲🏻
Hepimize geçmiş olsun inşaallah Rabbim şifa versin

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar