Tiroit glukoz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Tiroit glukoz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,581 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Tiroit glukoz
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ayşem çokkkkk uzüldümmmmm🥺🥺🥺😢😢😢😭😭😭😭 Allah'ım amcanın kızına inşallah evlat sevinci yaşatır inşallah ve Ayşem çocuğu olanlar kiymet asla bilmiyor aldırmak istiyorlar olmasın diyorlar 😢😢😢😢😢😢 🥺
Hayırlısı böyleymiş diyoruz ama üzülüyor işte 🥺🥺. Rabbim inşallah nasip eder onada daha baya genç çünkü 28 yaşında rabbim onun da evini bebek çığlıkları ile doldursun 🤲🏻

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doktora gidiyorum bebek tedavisi görüyoruz biliyorsunuz.doktor birsuru şey söyledi tatlıyı azaltacaksin glikoz yüksek çıktı onu dusurmemiz lazım dedi.poliskistik över var gebeliğe engel dedi.gercekten polikistik over gebeliğe engel mi? Bir de tiroitlerinde birşey yüksek dedi ama anlamadım onu düşürmek lazım dedi.tirotle ilgili sorunlar gebeliğe engel mi?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ablamın kızındada polikistik var 4 senedir filan uğraşıyor çocuğu olsun Rabbim nasip eder inşallah kendini üzme herşeyin vakti vardır

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar doktora gidiyorum bebek tedavisi görüyoruz biliyorsunuz.doktor birsuru şey söyledi tatlıyı azaltacaksin glikoz yüksek çıktı onu dusurmemiz lazım dedi.poliskistik över var gebeliğe engel dedi.gercekten polikistik over gebeliğe engel mi? Bir de tiroitlerinde birşey yüksek dedi ama anlamadım onu düşürmek lazım dedi.tirotle ilgili sorunlar gebeliğe engel mi?
Canım polikistik over bazı kadınlar da başla sebeplerde varsa engel olabiliyor. Glikoz yüksekliği ve tiroid tedavisi mümkün olan şeyler bir süre diyetine dikkat edersin. İlaç kullanırsın değerlerin normale döndüğünde Allah'ın izniyle bebişin olur inşallah 🤲❤️

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Canım polikistik over bazı kadınlar da başla sebeplerde varsa engel olabiliyor. Glikoz yüksekliği ve tiroid tedavisi mümkün olan şeyler bir süre diyetine dikkat edersin. İlaç kullanırsın değerlerin normale döndüğünde Allah'ın izniyle bebişin olur inşallah 🤲❤️
Cips kola ve diğer içeceklerden olurmuş bende bunların hiçbirini yemiyorum 7 senedir kullanmiyroim nerden cikti anlamadım.poliskosyik över engel mi yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bir akrabam bu yüzden hala bebek sahibi olmadı tiroid ve guatie sebebi ile. Kendi amcamın kızı da 10 yıldır polikistik over ile uğraşıyor ama hala bebeği olmadı canım 🥺 tabi o ilaç olmadan regl olamıyor tüp bebek de denedi ama olmadı
Benim adetim günü gününe olur çok şükür umutlarım tükeniyor ya bu anlattıklarının sebebiyle inşallah birşey olmaz

Benim bir akrabam bu yüzden hala bebek sahibi olmadı tiroid ve guatie sebebi ile. Kendi amcamın kızı da 10 yıldır polikistik over ile uğraşıyor ama hala bebeği olmadı canım 🥺 tabi o ilaç olmadan regl olamıyor tüp bebek de denedi ama olmadı
Benim adetim günü gününe olur çok şükür umutlarım tükeniyor ya bu anlattıklarının sebebiyle inşallah birşey olmaz
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ablamın kızındada polikistik var 4 senedir filan uğraşıyor çocuğu olsun Rabbim nasip eder inşallah kendini üzme herşeyin vakti vardır
Ama benim 1 dusugum oldu yani hamile kalabiliyorum

Ah hulyam ah neler denedi neler 🥺🥺. Babamın kardeşi var birde halam 52 yaşında bebeği olmadı 🥺🥺
Hiç düşük vs de mi olmadı ama ben bir kere hamile kaldım

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Cips kola ve diğer içeceklerden olurmuş bende bunların hiçbirini yemiyorum 7 senedir kullanmiyroim nerden cikti anlamadım.poliskosyik över engel mi yani

Ama benim 1 dusugum oldu yani hamile kalabiliyorum

Hiç düşük vs de mi olmadı ama ben bir kere hamile kaldım
Yok canım hiç olmadı gebe dahi kalamadı sen o yönden çok şanslısın içini ferah tut bir kere oldu yin eolur Allah'ın izni ile

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben hazır tavuk hazır gıdalar sala sucuk sosis gibi yemedim 8 yıl kadar artı organik beslendim soğan kürü yaptım kaç kere hemde belimi çektirdim birde haccan bir ot getirttim onu kaynattim ictimm bunları yaptimm

Tüm sayfalar yüklendi.