hamilelikte tiroit sınır cıkanlar varmı bebege bir zararı varmı ?
G gamzooooş Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 4 Dün 19:55 da #1 hamilelikte tiroit sınır cıkanlar varmı bebege bir zararı varmı ?
T Tubiss00 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 95 Dün 21:16 da #2 gamzooooş' Alıntı: hamilelikte tiroit sınır cıkanlar varmı bebege bir zararı varmı ? Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyorum canım ilaç verdi doktor . Kullanmak gerekiyor bebeği etkiliyormuş
gamzooooş' Alıntı: hamilelikte tiroit sınır cıkanlar varmı bebege bir zararı varmı ? Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyorum canım ilaç verdi doktor . Kullanmak gerekiyor bebeği etkiliyormuş
G gamzooooş Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 4 Dün 21:19 da #3 Tubiss00' Alıntı: Ben kullanıyorum canım ilaç verdi doktor . Kullanmak gerekiyor bebeği etkiliyormuş Genişletmek için tıkla ... bnda verfi kullndıgımız sürece inşallh sıkıntı olmaz etkilemez bebegi senindemi sınırda
Tubiss00' Alıntı: Ben kullanıyorum canım ilaç verdi doktor . Kullanmak gerekiyor bebeği etkiliyormuş Genişletmek için tıkla ... bnda verfi kullndıgımız sürece inşallh sıkıntı olmaz etkilemez bebegi senindemi sınırda
N Nefes Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 21 Dün 23:50 da #4 gamzooooş' Alıntı: hamilelikte tiroit sınır cıkanlar varmı bebege bir zararı varmı ? Genişletmek için tıkla ... Tiroit nedir ?
gamzooooş' Alıntı: hamilelikte tiroit sınır cıkanlar varmı bebege bir zararı varmı ? Genişletmek için tıkla ... Tiroit nedir ?
İ İpek.alas Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Bugün 00:28 #5 Tubiss00' Alıntı: Ben kullanıyorum canım ilaç verdi doktor . Kullanmak gerekiyor bebeği etkiliyormuş Genişletmek için tıkla ... Size hangi ilacı verdi doktor? Bende kullanıyorum tiroit ilacı
Tubiss00' Alıntı: Ben kullanıyorum canım ilaç verdi doktor . Kullanmak gerekiyor bebeği etkiliyormuş Genişletmek için tıkla ... Size hangi ilacı verdi doktor? Bende kullanıyorum tiroit ilacı