Tiroitim yüksek mii

• Konbuyu başlatan Ayşe yilmazzzz
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşe yilmazzzz tarafından oluşturulan Tiroitim yüksek mii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 293 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tiroitim yüksek mii
Konbuyu başlatan Ayşe yilmazzzz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
A

Ayşe yilmazzzz

Guest
Merhabalar arkadaşlar . Benim tiroitim vardı 7 Şubat'ta TSH 1.46 çıktı . Sonra ben ilaçlarımi 3 gün içmeyi unuttum 15 Şubat'ta tset verdim TSH 3.44 çıktı .doktor diğer testlerime de baktı güzel dedi ama TSH i gözden kacirdi sanırım . Ben e nabizdn bakarken gördüm yeni ama ondan sonra hiç unutmadım ilacımı 50 mg kullanıyordum . Bebeğime bişe olmuş mudur acaba . Ya da değerim düşmüş müdür ki o günden sonra ilacı unutmadigim için evham yaptım

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum hamilelerde 2.5 değerinde olması gerekiyor dedi seninki yüksek birdaha git
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İçin rahat etmiyorsa saglk ocağında yine kan ver bakalım sonuç ne cikicak

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
3 ve 3 ün altında olması gerekiyor diye biliyorum kuzum fazla yüksek olmadığı için doktorun bişey dememiş olabilir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.