Sorum var Toksoplazma hastalıgı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepin annesi tarafından oluşturulan Toksoplazma hastalıgı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 255 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Toksoplazma hastalıgı
Konbuyu başlatan Zeynepin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynepin annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Tabiki bebeğin ölümüne yol açıyor bu hastalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

1000024232.jpg

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebekte bi hasar bırakırmı
Hangi dönemse hastalığı geçirdiğiniz çok önemli . İlk üç ayında ise gebeliğin bebeğe ciddi hasar verir göz , beyin vs. Ama son aylarında bebeğe geçme oranı yüksek olsa dahi ciddi hasarlar vermez. Örneğin oğlum da gebelikte bende anticmv enfeksiyonu çıktı doğumun son ayı yakalanmışım sanırım oğlumda sadece uzamış sarılık oldu . Allah’a şükür. Doktor kontorlllerini ihmal etme canım

Zeynepin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hangi dönemse hastalığı geçirdiğiniz çok önemli . İlk üç ayında ise gebeliğin bebeğe ciddi hasar verir göz , beyin vs. Ama son aylarında bebeğe geçme oranı yüksek olsa dahi ciddi hasarlar vermez. Örneğin oğlum da gebelikte bende anticmv enfeksiyonu çıktı doğumun son ayı yakalanmışım sanırım oğlumda sadece uzamış sarılık oldu . Allah’a şükür. Doktor kontorlllerini ihmal etme canım
Nezaman geçirdiğimi bilmiyorum canım onu araştırıyorum henüz 8haftalıgız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nezaman geçirdiğimi bilmiyorum canım onu araştırıyorum henüz 8haftalıgız
Peki doktor sana toksoplazmayı önceden mi geçirmişsin dedi ?

Eğer önceden geçirdiysen endişe etme bir kire geçirince tekrar geçirmiyorsun vücut antikor üretiyor çünkü yani bağışıklılık kazanmış oluyorsun . Ben geçirmemiştim onu o yüzden sokak kedilerinden , çiğ et salam sosis, iyice temizlemeden yeşillik yemiyordum .

Zeynepin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Peki doktor sana toksoplazmayı önceden mi geçirmişsin dedi ?

Eğer önceden geçirdiysen endişe etme bir kire geçirince tekrar geçirmiyorsun vücut antikor üretiyor çünkü yani bağışıklılık kazanmış oluyorsun . Ben geçirmemiştim onu o yüzden sokak kedilerinden , çiğ et salam sosis, iyice temizlemeden yeşillik yemiyordum .
Nezaman geçirdiğim araştırılıyor Şuan nezaman geçirdim bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.