Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende kullanıyorum kullanmazsan bebek için sorun olur asıl ama hamilelikte yükselebilir doktoruna konuş tekrar ölctur benim hamilelikten önce 25 ti şimdi 75 miligram kullanıyorum
Kullanmalısın canım. Eger kullanmazsan daha sorun genelde duşükle sonuclanıyo. Rabbım göstermesin. Bende kullanıyorum 25 mg ve sorun olmuyo doktorun bısey demedımı. Bende ilk tsh 6 ama ıctım gıttıkce dusuyo. Ama ılac kullanırken deger cıkıp duse bılır oda normal sakın korkma. Bende ikizlerime hamileyim ve kullanıyorum ınsallah kucagımıza sag salim alırız.
Kullanmalısın canım. Eger kullanmazsan daha sorun genelde duşükle sonuclanıyo. Rabbım göstermesin. Bende kullanıyorum 25 mg ve sorun olmuyo doktorun bısey demedımı. Bende ilk tsh 6 ama ıctım gıttıkce dusuyo. Ama ılac kullanırken deger cıkıp duse bılır oda normal sakın korkma. Bende ikizlerime hamileyim ve kullanıyorum ınsallah kucagımıza sag salim alırız.
Aynen doktoruna sor. Eger ıcmezsen sorun olur. Insallah olmaz tabi. Masallah eger o degerle hamıle kaldınsa sende benım kuzenim gibi olmussun ınsllah o kucagına aldı bızde alırız.
Aynen doktoruna sor. Eger ıcmezsen sorun olur. Insallah olmaz tabi. Masallah eger o degerle hamıle kaldınsa sende benım kuzenim gibi olmussun ınsllah o kucagına aldı bızde alırız.
Ya ne kadar naifsiniz çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin ve isteyen her kadına nasip etsin inşaAllah Allah razı olsun güzel yorumlarınızdan dolayı hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
Ne demek her zman. Hayırlı cumalar hayırlı kandiller.. Senden de Allah razı olsun yardımcı olabıldıysem senı azda olsa rahatlata bıldıysem ne mutlu bana.