Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bnm TSH 12 lere çıktı şimdi 2 bucugun altına düşürdük aylık kontrol ediyorlar ilac kullanıyorum ve doktorum gebelik surecinde hiç birkmadan içmem gerektiğini söyledi icmezsem sorun olurmuş
Bnm TSH 12 lere çıktı şimdi 2 bucugun altına düşürdük aylık kontrol ediyorlar ilac kullanıyorum ve doktorum gebelik surecinde hiç birkmadan içmem gerektiğini söyledi icmezsem sorun olurmuş
Bende ilacı bırakınca direk yükseliyor bırakamıyorum doktor Birk diyene kdar devam mecburen senide doktor cagirdiysa mutlaka aksatma ne diyorsa bu konuda yap çok önemli ben 2 bucugun altına düşmeden hamile bile kalamadim
Bende ilacı bırakınca direk yükseliyor bırakamıyorum doktor Birk diyene kdar devam mecburen senide doktor cagirdiysa mutlaka aksatma ne diyorsa bu konuda yap çok önemli ben 2 bucugun altına düşmeden hamile bile kalamadim
Benimde hamileligin ilk 3 ayinda 3.80 diilac kullandirmadi 5. Ay 6 oldu ilaca baslatti dahada biraktirmadi. Ama dahiliyeci cok onemsemezmis endokrine gitmek gerekirmis doktorum anlatti hamilelikte yuksek tsh cocuklarda sosyal zekada sorun yapiyomus