Tuvalete egıtım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde zumre tarafından oluşturulan Tuvalete egıtım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,202 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalete egıtım
Konbuyu başlatan zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğa da hala aynı asla söylemiyor bazen yaptıktan sonra anne çişim geldi diyor yine de götürüyorum 1 saat otursa da nafile gece bağladığım bezi nadir sabah çıkardığımda çoğunlukla kuru oluyor ıslattığı zaman da bazen uyumadan önce aşırı sıvı tükettiği için bazen de tuvalete gitmek istemediği içindir bazen deniyorum bezsiz çok mutlu ama söylemediği için geri bağlamak zorunda kalıyorum biraz 4 yaşına kadar öğrendi öğrendi öğrenmezse psikolog randevusu almayı düşünüyorum
Kayra 4 yaş 1 aylık oldu şuan bugün bir kere tuvalete gittik sonunda sabah iki kere kaçırmıştı , akşama doğru zorla yaptırdım sonra ödül olarak dondurma verdim 😂😂, her tuvalete gitmen de ödül vereceğim sana dedim bakalım henüz altına kaçırmadı . Umarım böyle de gider ama çişinden korktu oy anlıyorum çişine alıştıktan sonra birde kaka sorunumuz olacak gibi hissediyorum . Valla bez geri bağlama çünkü çocuk kendimi yetersiz ve başaramayacağını düşündüğü için psikolokik olarak yıpranıyormuş bir kere çıkar ve altına yapsa bile bez bağlama derim . Bir yere giderken de alıştırma külotu varmış ondan giydir ben öyle yapmayı düşünüyorum

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kayra 4 yaş 1 aylık oldu şuan bugün bir kere tuvalete gittik sonunda sabah iki kere kaçırmıştı , akşama doğru zorla yaptırdım sonra ödül olarak dondurma verdim 😂😂, her tuvalete gitmen de ödül vereceğim sana dedim bakalım henüz altına kaçırmadı . Umarım böyle de gider ama çişinden korktu oy anlıyorum çişine alıştıktan sonra birde kaka sorunumuz olacak gibi hissediyorum . Valla bez geri bağlama çünkü çocuk kendimi yetersiz ve başaramayacağını düşündüğü için psikolokik olarak yıpranıyormuş bir kere çıkar ve altına yapsa bile bez bağlama derim . Bir yere giderken de alıştırma külotu varmış ondan giydir ben öyle yapmayı düşünüyorum
Yok bacım bizimkinin inadı başka ödül mödül umrunda değil giitttmiiyyycemm dedi mi bitti

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
3 buçuk yaşında tuvalet eğitimi veriyorum 4 gunum sürekli altına kaçırıyor bugun 1 saat tuvalete durdu sonra çişini yaptı tutmaya başladı çişini kucuk de degıl bana fikir verırmıdınıx
Üç yaşında öğrettim geceyide gunduzude iki üç kere gösterdim maşallah kızım hemen kaptı gündüz öğrendi zaten gecede kalkıp tuvalete gidiyor bazende 9 dan sonra su çay meyve suyu gibi sıvı şeyler vermiyorum o zaman sabaha kadar deliksiz uyuyor oğlumda aynisiydi çok şükür bu konuda sorun yaşamadım maşallah maşallah cocuklarima

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar