Tuzla Devlet Hastanesinde grev varmış bilgisi olan var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Tuzla Devlet Hastanesinde grev varmış bilgisi olan var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,265 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Tuzla Devlet Hastanesinde grev varmış bilgisi olan var mı?
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Hamişimm

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Bugün randevum vardı. Şimdi 2 hafta daha mı beklicem ne saçma iş ya!

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Bi tek orda degil heryerde grev varr Malesef Gebzedeyim ben burda da aynııı 🤦‍♀️🤦‍♀️
E napıcaz şimdi ya 😕 zaten randevu bulamıyoruz. 2 haftadır bekliyorum şimdi bunların keyfi yüzünden bi daha randevu bulmaya uğraş bi daha bekle. Yazık gerçekten !

cille_

Kayıtlı Üye
rank
E napıcaz şimdi ya 😕 zaten randevu bulamıyoruz. 2 haftadır bekliyorum şimdi bunların keyfi yüzünden bi daha randevu bulmaya uğraş bi daha bekle. Yazık gerçekten !
Onların keyfi dediğiniz durum haklarını alamadıkları için başlattıkları eylem ? Keyifli bir durumları olsalar görevlerinin başında olurlar

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Onların keyfi dediğiniz durum haklarını alamadıkları için başlattıkları eylem ? Keyifli bir durumları olsalar görevlerinin başında olurlar

İyi oldu savunduğunuz şimdi bütün doktorlar haklarını alacak.! Kadın doğum bu estetik merkezi değil. Hasta olarak bizim de haklarımız var. Şu siteye bakın doktorların muamelelerinden şikayetçi olan kaç gebe var! çocuğunu kaybeden, ihmale uğrayan, aşağılanan, azarlanan! Bütün hastalarda grev yapsın belki doktorlarda vermeleri gereken hizmeti daha iyi sunarlar..

cille_

Kayıtlı Üye
rank
İyi oldu savunduğunuz şimdi bütün doktorlar haklarını alacak.! Kadın doğum bu estetik merkezi değil. Hasta olarak bizim de haklarımız var. Şu siteye bakın doktorların muamelelerinden şikayetçi olan kaç gebe var! çocuğunu kaybeden, ihmale uğrayan, aşağılanan, azarlanan! Bütün hastalarda grev yapsın belki doktorlarda vermeleri gereken hizmeti daha iyi sunarlar..
Benim savunduğum konu sağlık çalışanlarının haklarının alamaması ve haklarını alamadıkları için grev yapma haklarının olması. Burada doktorlara kızacağınıza haklarını vermeyenlere, daha tam doktorluğun ne demek olduğunu anlamadan hastanelere laf olsun diye atama yapanlara kızın

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Benim savunduğum konu sağlık çalışanlarının haklarının alamaması ve haklarını alamadıkları için grev yapma haklarının olması. Burada doktorlara kızacağınıza haklarını vermeyenlere, daha tam doktorluğun ne demek olduğunu anlamadan hastanelere laf olsun diye atama yapanlara kızın
Laf olsun diye önüne geleni atamıyolar . Hepsi belli bi müddet okuyup hak etmiş insanlar. Görevini layıkıyla yerine getiren o nadir zümreye de sözüm yok. Kızıyorum çünkü 3gün boyunca binlerce gebe mağdur ediliyor. Hak elde etmenin başka yolları olmalı. Durumu acil olan olur sonuç bekleyen olur daha sıkıntılı durumlar yaşayan gebeler dahil (- ki bu grev sadece kadın doğumda değil) ve bir sürü hasta insan mağdur ediliyor. Demem o ki devletle doktor arasındaki sıkıntıyı hastaları mağdur ederek çözüme kavuşturamazlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım yarına kadar grev var tuzlaya özel değil malesef bir çok yer böyle :(
Şimdi baktım ne mhrs açılıyo ne 182 randevu veriyo. Yazık cidden kimsenin hastaları düşündüğü yok. 😒

Tüm sayfalar yüklendi.