Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok şükür bugün daha iyi dün hakiki sirkeyi nebiluzatorun icine suyla.karistirip az bir sey döktüm onun da çok faydaso oldu hırıltısı geçti şükür. Ara ara hırıltısı oldukça veriyorum burnuna çıkıyor balgam, hemen temizliyorum çok iyi oluyor
görüşelim bacım. Valla esimin kardeşi simdi 9 yaşında hastalandıkça annesi hep bebekliginden beri ilaç vermiş, çocuğun bağışıklığı bu sebeple güçlenememiş hemen hasta oluyor sürekli ilac kullanmal zorunda kalıyor hal öyle olunca elimden geldigince doğal yöntemler ile iyilestirmeye çalışıp iyi olmadigini hissettigimde doktora gitmeyi düşünüyorum. Bağışıklığı kuvvetlensin derdim. InsaAllah öyle olur..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok canım eşimin bir arkadaşı özel yapıyor ondan almıştık
görüşelim bacım. Valla esimin kardeşi simdi 9 yaşında hastalandıkça annesi hep bebekliginden beri ilaç vermiş, çocuğun bağışıklığı bu sebeple güçlenememiş hemen hasta oluyor sürekli ilac kullanmal zorunda kalıyor hal öyle olunca elimden geldigince doğal yöntemler ile iyilestirmeye çalışıp iyi olmadigini hissettigimde doktora gitmeyi düşünüyorum. Bağışıklığı kuvvetlensin derdim. InsaAllah öyle olur..
Hanımlar hayırlı geceler oğlum 2 ay önce bronşit oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ve yaklaşık 3 gün önce burnu tikanmaya başladı kuru öksürük hırıltı tekrarlanmasin diye serum fizyolojk ile sürekli burnunu açıyorum hava veriyirum keçiboynuzu pekmezi veriyorum göğsünü yağlayıp havlu ile saRıyorum başucuna soğan koyuyorum ayaklarona sarımsaklı zeytinyafi sürüyorum ama halen gecmedi sizce udi hinfi yağı bir damla burnuna damlatsam yada agzina veraem ağır gelir mi ? Bir de bana önerebileceğiniz bujlaron disinda başka doğal bir yöntem var m8
Kusura bakmayın biraz uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim
Kusura bakmayın biraz uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim