Uzun sürüyor mu 20 dakika sürdü benimde, ama her şeyi görüyosun sanırım en sevdiğim kontroldü :)
E Ezgi. Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 135 31 Mart 2021 #11 Şevval' Alıntı: Uzun sürüyor mu Genişletmek için tıkla ... 20 dakika sürdü benimde, ama her şeyi görüyosun sanırım en sevdiğim kontroldü
Şevval' Alıntı: Uzun sürüyor mu Genişletmek için tıkla ... 20 dakika sürdü benimde, ama her şeyi görüyosun sanırım en sevdiğim kontroldü
Şevval Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 167 31 Mart 2021 #12 Ezgi.' Alıntı: 20 dakika sürdü benimde, ama her şeyi görüyosun sanırım en sevdiğim kontroldü Genişletmek için tıkla ... Devlette yaptılar demi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Mart 2021 Şevval' Alıntı: Devlette yaptılar demi Genişletmek için tıkla ... Bide eşinizi de aliyolar mi
Ezgi.' Alıntı: 20 dakika sürdü benimde, ama her şeyi görüyosun sanırım en sevdiğim kontroldü Genişletmek için tıkla ... Devlette yaptılar demi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Mart 2021 Şevval' Alıntı: Devlette yaptılar demi Genişletmek için tıkla ... Bide eşinizi de aliyolar mi
E Ezgi. Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 135 31 Mart 2021 #13 Şevval' Alıntı: Devlette yaptılar demi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Mart 2021 Bide eşinizi de aliyolar mi Genişletmek için tıkla ... Hayır özelde uzman doktora gitmiştik biz yaşadığım yerdeki özel hastanede bile yoktu detaylı o yüzden başka şehirde gittim ve eşimi almadı içeri
Şevval' Alıntı: Devlette yaptılar demi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Mart 2021 Bide eşinizi de aliyolar mi Genişletmek için tıkla ... Hayır özelde uzman doktora gitmiştik biz yaşadığım yerdeki özel hastanede bile yoktu detaylı o yüzden başka şehirde gittim ve eşimi almadı içeri
Şevval Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 167 31 Mart 2021 #14 Ezgi.' Alıntı: Hayır özelde uzman doktora gitmiştik biz yaşadığım yerdeki özel hastanede bile yoktu detaylı o yüzden başka şehirde gittim ve eşimi almadı içeri Genişletmek için tıkla ... Bnmkini devllete istediler
Ezgi.' Alıntı: Hayır özelde uzman doktora gitmiştik biz yaşadığım yerdeki özel hastanede bile yoktu detaylı o yüzden başka şehirde gittim ve eşimi almadı içeri Genişletmek için tıkla ... Bnmkini devllete istediler
E Ezgi. Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 135 31 Mart 2021 #15 Şevval' Alıntı: Bnmkini devllete istediler Genişletmek için tıkla ... Devlet yapıyorsa bence yaptır çünkü o kadar rahatlıyosun ki herşeyin normal olduğunu öğrendiğinde
Şevval' Alıntı: Bnmkini devllete istediler Genişletmek için tıkla ... Devlet yapıyorsa bence yaptır çünkü o kadar rahatlıyosun ki herşeyin normal olduğunu öğrendiğinde