Ultrosonan geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Ultrosonan geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,026 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ultrosonan geldim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 34 hafda ultrosona gitmisdim🥰ya kurban oldugum canim kizim o kadar tatlikkii😍artiq dogsunda yanimda olsun isdyorum🥰sukurler olsun hersey iyi🥰😍Allah isdeyen herkese hayirli evlat nasib eylesin🥰😇 tebbi dogus olacaq insallah🥰sezaryan için hic bi sebeb yok dedi
Maşallah canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 gerçekten o doğduktan sonra herşeyi unutuyorsun çektiğin sancıları ağrıları melekler onlar kurban olduklarım 😍💕❣️❤️rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🤲🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Maşallah canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 gerçekten o doğduktan sonra herşeyi unutuyorsun çektiğin sancıları ağrıları melekler onlar kurban olduklarım 😍💕❣️❤️rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🤲🙏
Amin canim🥰😍Allah seninde bebeklerni korusun🥰🤩

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kucağımdan indirmek istemiyorum öyle saatlerce onu izliyorum doyamıyorum 💕💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminn cümlemizin inşallah 🤲

Aminn cümlemizin inşallah 🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 34 hafda ultrosona gitmisdim🥰ya kurban oldugum canim kizim o kadar tatlikkii😍artiq dogsunda yanimda olsun isdyorum🥰sukurler olsun hersey iyi🥰😍Allah isdeyen herkese hayirli evlat nasib eylesin🥰😇 tebbi dogus olacaq insallah🥰sezaryan için hic bi sebeb yok dedi
Maşallah prensese rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ayy xalasinin bali gozel qizim gelecek gelinim😉😁 sag salmat olsun inwallah canim allah yol versin sag salmat al qucagina az qaldi inwallahh🤲🏻

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Maşallah canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 gerçekten o doğduktan sonra herşeyi unutuyorsun çektiğin sancıları ağrıları melekler onlar kurban olduklarım 😍💕❣️❤️rabbim isteyen herkese versin
Masaallah canim normal olacak desene 😍
He canim insallah🥰😍Allah seninde bebeyini qorusun

Ayy xalasinin bali gozel qizim gelecek gelinim😉😁 sag salmat olsun inwallah canim allah yol versin sag salmat al qucagina az qaldi inwallahh🤲🏻
He xalasi az qalib gelirem🥰

Maşallah prensese rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻
Sagolasan canim🥰😍ALLAH HEPIMIZE KOLAY DOGUSLAR VERSIN

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür Allah tamamına erdirsin inşaallah en güzeli normal doğum bende ilk gebeliğim gibi bunuda normal istiyorum Allah nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.