Ulturason sonrasi acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde aysel12 tarafından oluşturulan Ulturason sonrasi acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 230 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Ulturason sonrasi acil
Konbuyu başlatan aysel12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

aysel12

Kayıtlı Üye
rank
Selam ben bu gun ulturason cekdirdim 32 haftalik olmam lazim ama 34 haftaliq gosterdi ve bebek 2.300 gr agirliginda boyle durum yasayan oldumu ve dogumu kacinci haftasinda yapdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son adet donemimi hatirlamiyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım merhaba, öncelikle hayırlı olsun bebişin! 🥰 Ultrason ölçümleri bazen yanıltıcı olabiliyor, özellikle son haftalarda. Bebeğin pozisyonu, cihazın hassasiyeti gibi faktörler etkileyebiliyor. 32 haftalık olması gerekirken 34 haftalık çıkması ve 2300 gram olması da normal sınırlar içinde aslında.

Bu durumu yaşayan birçok anne adayı var, merak etme yalnız değilsin. 😊 Doktorunla detaylı konuşmak en doğrusu tabii ki. Muhtemelen bebeğin gelişimini takip edecek ve herhangi bir risk olup olmadığını değerlendirecektir.

Doğum haftası da bu ölçümlere göre değişebilir ama genellikle doktorlar son adet tarihini baz alarak tahmini bir tarih verirler. Stres yapmamaya çalış, sağlıklı beslen ve bol bol dinlen. 🙏 Her şey yolunda gidecek, güzel bir doğumun olsun inşallah! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Selam ben bu gun ulturason cekdirdim 32 haftalik olmam lazim ama 34 haftaliq gosterdi ve bebek 2.300 gr agirliginda boyle durum yasayan oldumu ve dogumu kacinci haftasinda yapdi

Normaldir boyu uzundur gelişimi iyi sorun olsa doktor söylerdi endişe etme ha bazen cihazlardaki ölçümler de hatalı çıkabiliyor kızımda çok yaşadım ben bunu 40. haftada doğdu 3.300 kiloydu

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Son adet tarihin ekim ayı olabilir öyle hesapladım ultrasonda cihazda yanlışlık olabiliyor canım ben dogumumu 41.haftada yaptım

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bebeğin gelişimi önde gidiyor 3 haftayı geçmediği sürece sıkıntı yok canım sağlıkla kucağına al

Tüm sayfalar yüklendi.