Üstüne görme ve adet aradaki fark üstüne görme nasil anlaşılır

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Üstüne görme ve adet aradaki fark üstüne görme nasil anlaşılır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 997 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Üstüne görme ve adet aradaki fark üstüne görme nasil anlaşılır
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mucizemm

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar üstüne görme ve adet aradaki fark nasıl anlaşılır üstüme görme nasil anlaşılır üstüne görme bitincemi hamile olunduğu anlaşılır eğer hamilelik varsa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

??

Kızlar üstüne görme ve adet aradaki fark nasıl anlaşılır üstüme görme nasil anlaşılır üstüne görme bitincemi hamile olunduğu anlaşılır eğer hamilelik varsa

??
Ne diyorsuniz

Kizlarrr

Kizlarrr

Son düzenleme:

Mucizemm

Kayıtlı Üye
rank
Canım merhaba ben bildiğin hamileyken adet gördüm. Hemde 8 gün sürdü... Sonrasında aradan 10 gün geçti tekrar kanamam oldu doktorumu aradım test yapmamı istedi ve şuan hamileyim. Ve adet olup sonra ara kanama yaşadım fakat değerlerine göre adetten önce hamile kalmış gibi görünüyorum. Adet kanaması kırmızı renkte oluyor ama arakanama pembe veya kahve rengi oluyor. Yani bnde öyle en azından. Bnce bu tarz durumlar kişiden kişiye değişiyor. Açıkçası test yapmak ve doktorla irtibat kurmak daha sağlıklı geliyor bana ben aylar ca bu tarz soru cevaplar da gezip pskolojimi alt üst edip nerdeyse her okuduğumda iyi ya da kötü agliyordum. Stres yapıyorsun. Ya olmazsa diye ve sürekli kendimi dinliyordum. Ama unuttuğum ve hiç ummadığım bir anda mucize oldu. Rabbim ins. Kucagima almayı da nasip eder. Sen de kendine dikkat et stres yapma. Test yap. ( En net kan ) ve doktorumla irtibatta ol bence. Çünkü herkesin süreci farklı. İnşallah hamilesindir... ❤️💜

Tüm sayfalar yüklendi.