Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende çatlak oluşmadı ama göbek azıcık var iki normal doğum yaptım bu da sezeryan oldu öncekiler normal doğum olduğu için hemen ertesi gün bağlamıştır göbeğimi sezeryanli oluncada hiç danışmadim kimseye bı hafta sonrasında bağladım çok canım yaniyordu iki gün bağladım dayanamadım açtım bağlandığım yer ayrı sisiti dikiş yeri ayrı sisti ve halen geçmedi çok kötü bı görüntü oldu hani bı insan kilo alırken nasıl kat kat olur göbek o şekilde iki kısım halindebu beni çok üzdü kilom yok hiç ama o kalıcı sanırım
Geçme ihtimali yok canım. Ancak lazer gibi işlemlerle biraz düzelebilir. Utanmana da hiç gerek yok o çatlaklar dünya ya getirdiğin canından parça olan yavrunun sana hediyesi. Doktorlar patavatsız bazıları boşver kafana takma asla vücudunla ilgili utanma Allah'ın sana emaneti ona iyi bak.
Hücre yenileyici yağlar var kuzum eğer rahatsız oluyorsan görüntüsünden kullanabilirsin tamamen geçirmiyor ama biraz etkisi oluyor tabiki. Onun haricinde dah etkili birşeyler istersen dışardan yardım almak istersen güzellik merkezleri çatlak tedavisi yapıyor hatta Sezeryan izinide büyük ölçüde silmeyi başarıyorlar (şahsen asla istemem o evlatlarımla kavuşmamın vücudumdaki izi şahsen ben çok seviyorum) tabi bu tür şeyler göreceli dediğim gibi eğer sen rahatsız oluyorsan çözüm yolları bunlar deneyebilirsin
Hücre yenileyici yağlar var kuzer rahatsız oluyorsan görüntüsünden kullanabilirsin tamamen geçirmiyor ama biraz etkisi oluyor tabiki. Onun haricinde dah etkili birşeyler istersen dışardan yardım almak istersen güzellik merkezleri çatlak tedavisi yapıyor hatta Sezeryan izinide büyük ölçüde silmeyi başarıyorlar (şahsen asla istemem o evlatlarımla kavuşmamın vücudumdaki izi şahsen ben çok seviyorum) tabi bu tür şeyler göreceli dediğim gibi eğer sen rahatsız oluyorsan çözüm yolları bunlar deneyebilirsin
VAlla normal ilaç yağ vs ile geçmez belki belki hafifler biraz da olsa ancak lazer vs öyle tedavi ile gider cnm Amman canın sağolsun utanma bir şey olmz yavrunu kucağına alınca hiç umurunda dahi olmzz
Bende çatlak oluşmadı ama göbek azıcık var iki normal doğum yaptım bu da sezeryan oldu öncekiler normal doğum olduğu için hemen ertesi gün bağlamıştır göbeğimi sezeryanli oluncada hiç danışmadim kimseye bı hafta sonrasında bağladım çok canım yaniyordu iki gün bağladım dayanamadım açtım bağlandığım yer ayrı sisiti dikiş yeri ayrı sisti ve halen geçmedi çok kötü bı görüntü oldu hani bı insan kilo alırken nasıl kat kat olur göbek o şekilde iki kısım halindebu beni çok üzdü kilom yok hiç ama o kalıcı sanırım