Sorum var Utanıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Utanıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,374 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Utanıyorum
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar bnm bir şikayetim varda çok utanıyorum ya sormaya başkasına sormaktansa siz mantıklı geldiniz çok çok afedersiniz de hamileyim ama çok sık kaşıntım oluyor popoda kurtmu var bilemedm ya sizdede böyle birşey oluyormu
Enfeksiyon olabilir cnm sen en iyisi doktoruna sor ve çekinme hamilelikte herşey olabiliyor ☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar bnm bir şikayetim varda çok utanıyorum ya sormaya başkasına sormaktansa siz mantıklı geldiniz çok çok afedersiniz de hamileyim ama çok sık kaşıntım oluyor popoda kurtmu var bilemedm ya sizdede böyle birşey oluyormu
Basur filan mı oluyorsun ki canım..

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Basur olduğumu nasıl anlarım acaba ya
İç hemoroidler genellikle belirti göstermez. Ancak hemoroidal damarların makattan sarkması sonucu bazı şikayetler görülebilir. Bu durumda iç hemoroid belirtileri arasında kanama, kaşıntı ve ağrı şikayetlerine ek olarak makatta akıntı, ıslaklık, makat içerisinde dolgunluk ve rahatsızlık hissi de oluşabilir.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnternette daha nasıl belirtiler verir yazıyor canım ben bunu buldum suanlik Allah'ım kolaylık versin

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım sürekli popo üstü oturuyorsan olabilir birde giydiğin çamaşır tayt vesaire dikkat et

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım sürekli popo üstü oturuyorsan olabilir birde giydiğin çamaşır tayt vesaire dikkat et
Aynen buna katılıyorum eğer ayiptir söylemesi dantelli yada naylon giyiyorsan giyme canım pamuklu iç çamaşırları giy.yada günlük ped filan kullanıyorsan kullanma bunlarda kaşıntı yapıyor

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Aynen buna katılıyorum eğer ayiptir söylemesi dantelli yada naylon giyiyorsan giyme canım pamuklu iç çamaşırları giy.yada günlük ped filan kullanıyorsan kullanma bunlarda kaşıntı yapıyor
Aynen canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar