Kızlar bu saate yazdım ama bugün çok farklı bı modtayim 38+1olduk uyurken birden uyandım belimde bi ağrı var şiddetli deyil ama ne yatırıyor nede geçiyor mideme karnıma faln vuruyo mide bulantısı falnda var uzanıyorum rahtsiz ediyo yürüyünce ağrı oluyo her hangi bi akıntı ve su da yok sadece belimden karnıma vuruyo bu üçüncü bebek diğer ikisi farklı oldu şimdi kalktip biraz etrafı toplayayim dedim ne olur ne olmaz diye sizce doğum olabilir mi bı kaç gundur ishal vardı aşırı deyil ama iki gündür de idrara sık sık çıkıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide bebek kendini çok sıkıyor taş gibi oluyo karnım aşağı inmiş bayaKızlar bu saate yazdım ama bugün çok farklı bı modtayim 38+1olduk uyurken birden uyandım belimde bi ağrı var şiddetli deyil ama ne yatırıyor nede geçiyor mideme karnıma faln vuruyo mide bulantısı falnda var uzanıyorum rahtsiz ediyo yürüyünce ağrı oluyo her hangi bi akıntı ve su da yok sadece belimden karnıma vuruyo bu üçüncü bebek diğer ikisi farklı oldu şimdi kalktip biraz etrafı toplayayim dedim ne olur ne olmaz diye sizce doğum olabilir mi bı kaç gundur ishal vardı aşırı deyil ama iki gündür de idrara sık sık çıkıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide bebek kendini çok sıkıyor taş gibi oluyo karnım aşağı inmiş bayaKızlar bu saate yazdım ama bugün çok farklı bı modtayim 38+1olduk uyurken birden uyandım belimde bi ağrı var şiddetli deyil ama ne yatırıyor nede geçiyor mideme karnıma faln vuruyo mide bulantısı falnda var uzanıyorum rahtsiz ediyo yürüyünce ağrı oluyo her hangi bi akıntı ve su da yok sadece belimden karnıma vuruyo bu üçüncü bebek diğer ikisi farklı oldu şimdi kalktip biraz etrafı toplayayim dedim ne olur ne olmaz diye sizce doğum olabilir mi bı kaç gundur ishal vardı aşırı deyil ama iki gündür de idrara sık sık çıkıyorum