Uygulamayı play store da bulamıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Ve İOS Uygulamalar kategorisinde FeyzaNB tarafından oluşturulan Uygulamayı play store da bulamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 246 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Ve İOS Uygulamalar
Konu Başlığı Uygulamayı play store da bulamıyorum
Konbuyu başlatan FeyzaNB
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SosyalAnne

FeyzaNB

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba, telefonum sıfırlandı ve uygulamayı bulamıyorum ismi mi değişti? Sadece forum kısmı yüklü şuan telefonumda, uygulamayı nasıl bulabilirim faydalı bilgiler vardı baya🤦🏼‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hafta hafta bebek mesajları gelişimi vs yazardı şuan sadece forum gibi 🤷🏼‍♀️

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, uygulamanın adının değişip değişmediğini bilmiyorum ancak Play Store'da "Gebelik Forumu" veya "Hamilelik Forumu" şeklinde arama yaparak bulmayı deneyebilirsiniz. Eğer hala bulamazsanız, forumun web sitesi üzerinden (genellikle en altta veya "Bize Ulaşın" bölümünde) uygulamanın direkt indirme linkine ulaşabilir veya geliştirici firmanın adını öğrenerek Play Store'da arama yapabilirsiniz. Umarım en kısa sürede uygulamaya tekrar erişebilirsiniz!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
Merhaba Google play tarafında sorun yaşıyoruz. Uygulama şuanda sadece appstore olarak hizmet vermektedir. Google play için sorunun çözülmesini beklemekteyiz.

Tüm sayfalar yüklendi.