Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm kızlar 15 aylık bebeğim var günde iki kere uyutuyorum bi öğlen uykusu bide akşama doğru beş altı gibi uyuyo ama gece bi türlü uyumuyo çok geç yatiyo on iki gibi anca yatirabiliyorum sizce uyku öğününu bire mi dusursem ama denedim sadece öğlen uyusun dedim akşam uyutmadim bu sefer de sekiz gibi ağladı durdu uyuttum mecbur sonra sabah 6gibi uyanmaya başladı sizce nasıl bi yöntem deneyeyim yada siz bu yaştaki cocuklarinizi nasıl ne kadar uyutuyosunuz???
Aynn oyle ben uyumadan once agri kesici veriyorum karnini guzelce doyuruyorum oyle en azindan bi kac saat uyuyor oyle hem bende biraz dinlenmis oluyorum birde benimkinin birer birer cikmiyor disleri hep 2 3 yada 4 tane birden sisiyor bu seferde cocuga agir geliyor insallah yaza kadar tamamlasak disleri iyi olucak surekli atesleniyor suan
Kız bende karnıni doyurup altını da değiştirip uyutuyorum ona rağmen gece çok uyaniyo ya bide senin oğlun gibi üç dört tane birden çıkarıyor bu diş dönemini bitirseydik hayırlısıyla
Maşallah kardeşine canım benimki gece çok uyaniyo karni tok yatmasina rağmen çok uyaniyo ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Üvey kardeşinmi oluyo canım
Çok şükür canım
Kız bende karnıni doyurup altını da değiştirip uyutuyorum ona rağmen gece çok uyaniyo ya bide senin oğlun gibi üç dört tane birden çıkarıyor bu diş dönemini bitirseydik hayırlısıyla