Uyku ilacı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yağmurorcunn tarafından oluşturulan Uyku ilacı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,594 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku ilacı
Konbuyu başlatan Yağmurorcunn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
kızlarım merhaba uyku problemi yaşayıp şurup kullanan var mı bu adı bay bay Adlı şurubu çok duydum sormak istedim sizlere 💕
Uyku ilacı gebelikte kullanılmaz canım doktoruna sormadan asla içme sonuçta senin yiyip içtiğin herşey bebeğede gidiyor

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamile değilim 2 aylık bebeğim için soruyorum bu şurup bebeklere içiriliyormuş
Sakin böyle birşey yapma annem çocuklar uyumuyor diye biz yakının ca annem ablam varmış ozaman tek çocuk komşu vardı diyor annem ablamı gezdiriyormus demis nerden böyle gezmeden çocuk nerde demis ona uyku ilacı veriyorum uyuyor istanbulu hep dolaşsam uyanmaz rahat ettim sende ver annem diyorki onun kızı büyüdü saf gibiydi çocukların arasında sen gezmek için yapacaksın demiyorum ama bebeklerde uyku sorununu her anne çekiyor canım dediğin ilacı inst takip ettiğim yetişkin biri tecrübe etti uyuyamadığı için damlayı alınca uyku basınca hemen yatmalısın yoksa yine kaçıyor demişti ama sabah 11 kadar full uyudum demişti dediğim kişi 35 yasinda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım hamile değilim 2 aylık bebeğim için soruyorum bu şurup bebeklere içiriliyormuş
Ayrıca şimdi baktım o ilaca bebekler içiyor yazmıyor 4 ila 10 yaş 40 damla diye devam ediyor satış bölümün altındaki yorumları okudum şok içindeyim 27 aylik bebeğine veriyorum diyenler bile var ben sabahı sabah ettiğim günleri bilirim dr gittik bu bebek huzursuz böyle kabul edin düzelecek dedi az sabret canım duzelir

Son düzenleme:

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebeğine hiç verme uyku ilaçları ağır ilaçlar bir kere verdin mi o çocuğun bünyesi alışıcak o ilaca ozaman iyi olsun derken daha kötü olur boşver ilacı bebeğinle ten teması kur hep o zaman çok güzel uyur kalbinin üstüne koyup uyut ozaman uyuyacaktır o halen kendini anne karnında sanıyor uyuyamaması çok normal

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
kızlarım merhaba uyku problemi yaşayıp şurup kullanan var mı bu adı bay bay Adlı şurubu çok duydum sormak istedim sizlere 💕
Gebelik olsun ya olmasin uyku ilaci kulanmak.dogru degil) cunki bir kere kulansan tum ömrun boyu ondan asli kalarsin mesela uykun geldiginidede ilaci icmeden uyuyamasin
Şuur alti olarak insan beynine evet ilaci icmesem.uyuyamiyacam olarak.yeriyor) o ďuşunce ilede.ilaci almak zorunda kaliyorsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Uyku sorunu bizde yaşıyoruz bense o ilacı araştırdım ama güvenemedi açıkçası bide 2 aylik benim bebeğim 10 gün sonra doktor konrtolu var bu ilacı bide doktorumuza sorucam çünkü herkez çok met ediyor bende merak içindeyim ise yararmi bilmiyorum 🙄

Uyku sorunu bizde yaşıyoruz bense o ilacı araştırdım ama güvenemedi açıkçası bide 2 aylik benim bebeğim 10 gün sonra doktor konrtolu var bu ilacı bide doktorumuza sorucam çünkü herkez çok met ediyor bende merak içindeyim ise yararmi bilmiyorum 🙄
Ama olası bebege yan etkide olabilir bebekler herşeyi kaldıramıyor ne kadar sağlıklı bilemiyorum

Ama olası bebege yan etkide olabilir bebekler herşeyi kaldıramıyor ne kadar sağlıklı bilemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.