Uyku ilacı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yağmurorcunn tarafından oluşturulan Uyku ilacı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,594 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku ilacı
Konbuyu başlatan Yağmurorcunn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

İrm

Kayıtlı Üye
rank
kızlarım merhaba uyku problemi yaşayıp şurup kullanan var mı bu adı bay bay Adlı şurubu çok duydum sormak istedim sizlere 💕
Ben kullandım oglum ikinci aydan sonra kesinlikle uyumamayA başladı yok böyle bişey yani üç ay dişimi sıktım düzelir diye ama asla düzelmedi banada komşum önerrdi artık sesimiz ne denli gidiyorsa ona kendiside kızına kullanıyor aldım eczanyede sordum 3 damla verebilirsin dedi bitkisel bi sıkıntı olmaz dedi kullandım ama pek bi etkisini görmedim açıkçası oglum 6 aylık hala uyumayı sevmiyor ve uykusunu alamadıgı için çok huysuz bende kabullendim artık benim çocuğum böyle Allah izin verirse büyüyecek ve düzelecek kızımda kolikti nasıl geçicek diye umarken 3 buçuk yaşına geldi bile hamdolsun bu günlerde geçer inşallah Rabbim tüm anneleremize bize sabır versin.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun önermediği hicbirseyi kullanma bence emziriyorsan da kullanma gebeysende kullanma sonuçta bebeğe geçiyor ve zaten ben birilerinden duyulan ilaçların alınıp içilmesine karşıyım. Doktor yazarsa al kullan çünkü birinin vücudunda iyi tepki veren bir şey sana zarar verebilir bir tavsiye 🤗🤗
kızlarım merhaba uyku problemi yaşayıp şurup kullanan var mı bu adı bay bay Adlı şurubu çok duydum sormak istedim sizlere 💕

Canım sakın bebeğine bu tür ilaçlar verme.

Tüm sayfalar yüklendi.