Valla kuzum kayra meme emerken de desteksiz uyurdu ki . Ben onun karnına doyururdum sonra gel uyuyalım derdim yatakta bir sağa bir sola dönerdi en son uyurdu. Şimdi uykusu gelince anne oda diyor yatağa yatıyoruz ışığı kapattırıyor sonrası tamam. Eğer açsa anne biberon vee der içer . İçtikten sonra yarım saat geçmeden uyur. Kanepe olur yer olur . Dün gündüz hiç uyumadı akşam 7 gibi baktım yastıkta uyuyor hemen kaldırdım geri saat 10 a kadar beklettim en son kanepede uyuya kaldı yine. Bazen de gel yatalım deyip bilerek gözümü kapatıyorum beni uyudu sanıp oda uyuyorOff yavrum 1 ay çok uzun bir süre ona da sana da eziyet olmuştur süreç ben 1 haftada çöktüm dişten mi bilmiyorum ama 2 yaş krizi dedi amcamın gelini onlarda bayağı şiddetli geçiyor kızı 2 yaşında canavar tam Doğa yine iyi kalır onun yanında çok şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kayra memeyi bıraktıktan sonra desteksiz uykuya dalmayı nasıl öğrendi bu konuda desteğe çok ihtiyacım var beynim bulandı annemi arayıp gel dememek için kendimi çok zor tutuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdi ayrayı da öyle alıştırıyorum karnını doyuruyorum sonra yatağa bırakıyorum o 3 ila 5 dakika arasında dalıyor uykuya gece mesela uyanmıyor ama ağrısı varsa uyanır kayra da öyle rüyasında korkmadığı sürece uyanmaz. Gece biberon isterse diye bazen yapıp veririm o içer banada tutturmaz kendi içer uyur