Uyku🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Türkaan tarafından oluşturulan Uyku🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,000 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku🤔
Konbuyu başlatan Türkaan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Türkaan

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar 4 aylık olucaz artık diş de cikicak bı taraftan o yüzden uykuya geçiş çok zorlaştı bağırış cagiris uyumama direnme napicam böyle hiç bilmiyorum ne kucakta duruyor ne uyurken

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar 4 aylık olucaz artık diş de cikicak bı taraftan o yüzden uykuya geçiş çok zorlaştı bağırış cagiris uyumama direnme napicam böyle hiç bilmiyorum ne kucakta duruyor ne uyurken
Keşfetme dönemleri odaları gezdir konuş benim cadm da 4 aylık ben öyle uyutuyorm oda da dolaşıyoruz camdan dışarı bakiyorz ninni felan öyle uyuyor

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım büyüdükçe uyku düzenleride değişiyor ben hiç zorluk yaşamadım uzanıp onuda yanıma yatırıyorum biraz oynayıp emip uykuya kendi geçiyor benim oğlan 7 aylık oldu.

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
Canım büyüdükçe uyku düzenleride değişiyor ben hiç zorluk yaşamadım uzanıp onuda yanıma yatırıyorum biraz oynayıp emip uykuya kendi geçiyor benim oğlan 7 aylık oldu.
Ay maşallah maşallah insallh bizde öyle oluruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunu denicem canım sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunu da denicem:) sağol canım
Denedim ve sonuç başarısız 😀

Tüm sayfalar yüklendi.