Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar çok uykusuzz kalıyorum 34.haftadayım uzandığım zaman bebek aşırı hareketleniyor karnım acıyor artık ne yapsam sizce sağımada solumada yatamıyorum
Merhaba kızlar çok uykusuzz kalıyorum 34.haftadayım uzandığım zaman bebek aşırı hareketleniyor karnım acıyor artık ne yapsam sizce sağımada solumada yatamıyorum
Valla canim pek de yapabilecegin bişey yok aslında uyurken bacak arana yastık koymayı dene son haftalarda oldugun için böyle şeyler olması normal ben kendimi düşünüyorum valla 28 haftaligim hamileligimin başından beri ne uyku ne bişey var geceleri hiç uyyamiyorum agridan RABBIM sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah
Valla canim pek de yapabilecegin bişey yok aslında uyurken bacak arana yastık koymayı dene son haftalarda oldugun için böyle şeyler olması normal ben kendimi düşünüyorum valla 28 haftaligim hamileligimin başından beri ne uyku ne bişey var geceleri hiç uyyamiyorum agridan RABBIM sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah
Ya bende öyleyim. Uyuyamıyorum.34 haftamdayım. Canım ben soluma yatıyorum biraz öyle uyuya biliyorum. Yutubdanda bakmışdım sola yatmak iyi diyor. Geceler bana zehir gibi. 2 çocugumda böyle deyildim şimdi çok kötü oluyorum . Senin bebeyinin böbreyi nasıl. Ultrasona falan giriyomusin kontroller nasıl?
Canım pek yapabilecek bişey yok az kalmış doğumuna az daha sabret artık yastıklarla bacaklarına beline destek verebilirsin. Bebeğin yeri daraldığı büyüdüğü için hareketleri canını yakar artık oda normal sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım
Canım pek yapabilecek bişey yok az kalmış doğumuna az daha sabret artık yastıklarla bacaklarına beline destek verebilirsin. Bebeğin yeri daraldığı büyüdüğü için hareketleri canını yakar artık oda normal sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım
Ya benim büyük oglan kaynanam daha çok ilgilendi şimdi ben arja arkaya dogum yapdıgım için büyüye o bakdı yemin ederim deli gibi büyüyor karnıma vuruyor başıma şişe fırlatdı o günlerde evi dagıtıyor bagırıyor bardak tabak kalmamış kırıyor telefonumu kıridi Bu da 2ci telefonum bunuda koruyucusu falan hepsini kırmış. Napsam bilemiyom ya bi şey de diyemiyom kaynanam bagırıyor üstüne. Hep beni üzüyor. Yardım edin lütfen napıyım