Allah yardımcın olsun uykusuzluk zor ya ben uyumazsam bayılırım heralde zaten yemek yok su yok uyumayıp ne ypcm diyiptekrar ytyrmBende gece saat 12 de uyuyorum ama 50 kere kalkıyorum uykudan
Ben yemek çok yiyorum bünyem kilo almıyor diyeagzim durmuyorAllah yardımcın olsun uykusuzluk zor ya ben uyumazsam bayılırım heralde zaten yemek yok su yok uyumayıp ne ypcm diyiptekrar ytyrm
Canim bende hic mide bulantisi olmadi wansli hamilelik kecirdim mide bulantisi bakimindan amma baw agrim ve mide agŕisi hala davam ediyorrEwet canim hamilelikten bende mide bulantilari yuzunden uyuyamiyorum
Yok yaa ben hic uyuyamiyorum kiBende gece saat 12 de uyuyorum ama 50 kere kalkıyorum uykudan
Yok yaa ben hic uyuyamiyorum kiBende gece saat 12 de uyuyorum ama 50 kere kalkıyorum uykudan
Ben acken hic uyuyamamBende de tam tersi mide bulantısı ve kusma olduğu için sürekli uyuyorum açlıktan
O DAHA ZOR ALLAHIM BÜTÜN HAMİLELERİ KORUSUN CANLARIMCanim bende hic mide bulantisi olmadi wansli hamilelik kecirdim mide bulantisi bakimindan amma baw agrim ve mide agŕisi hala davam ediyorr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok yaa ben hic uyuyamiyorum ki
Keşke yesem de kilo alsam onada razıyım kilo veriyorum ben canım karnımın doymadı için dua ediyorumBen yemek çok yiyorum bünyem kilo almıyor diyeagzim durmuyor
Ben hamilelikte boğazıma çok düşkünüm gerçekten ama 55 kiloım sadece bebegim alıyor ilk oglum 5 kilo dogduKeşke yesem de kilo alsam onada razıyım kilo veriyorum ben canım karnımın doymadı için dua ediyorum