Hay maşallahBen hamilelikte boğazıma çok düşkünüm gerçekten ama 55 kiloım sadece bebegim alıyor ilk oglum 5 kilo dogdu
Hay maşallahBen hamilelikte boğazıma çok düşkünüm gerçekten ama 55 kiloım sadece bebegim alıyor ilk oglum 5 kilo dogdu
Amin canim benim cok sagol sende onlar icinde aminO DAHA ZOR ALLAHIM BÜTÜN HAMİLELERİ KORUSUN CANLARIM
Çocuğuna kim bakıyor yatmaya fırsatın oluyor yaAllah yardımcın olsun uykusuzluk zor ya ben uyumazsam bayılırım heralde zaten yemek yok su yok uyumayıp ne ypcm diyiptekrar ytyrm
Anaokuluna gidiyor canım saat 5 gibi geliyor o zamanda anneannesi ile benimle biraz vakit geçiyor saat 9 10 gibi de uyurÇocuğuna kim bakıyor yatmaya fırsatın oluyor ya
Oh ne güzel benim elime pek geçmiyor yatmak. Kızım sağolsun sabahın köründe kalkıyorAnaokuluna gidiyor canım saat 5 gibi geliyor o zamanda anneannesi ile benimle biraz vakit geçiyor saat 9 10 gibi de uyur
Zaten hafta sonları öyle bizimki de cami hocasını uyandırıyor sanırım erkenden kalkıyorOh ne güzel benim elime pek geçmiyor yatmak. Kızım sağolsun sabahın köründe kalkıyor
Gece 50 kere kalkıyorum eşim gidip çekyattan uyuyor diyor ne 50 kere kalkıyon bende suçu karnımdakine atıyorumBende gecede 10 defa kalkıyorum nedenini bilemiyorum
Bende uyuyamiyorum mide bulantimdan dolayi bide belim ortadan ayriliyor gibi donup duruyorum tam rahat ediyorum esim kiziyor benim yattigim yere bak ufacik oteye git orasi bos diyor bende napim 3 kisi yatiyoruz ne yapayim diye duygu somurusu yapiyorumGece 50 kere kalkıyorum eşim gidip çekyattan uyuyor diyor ne 50 kere kalkıyon bende suçu karnımdakine atıyorum