Sorum var Uyudu mu çocuklar 😁😻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hemsirehanım❤️ tarafından oluşturulan Uyudu mu çocuklar 😁😻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,940 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyudu mu çocuklar 😁😻
Konbuyu başlatan Hemsirehanım❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım ya maşallah önceleri ne zaman dili döner diyordum ama şükür yavaş yavaş açılıyor şimdi çilek dedirmeye çalışıyorum 😂😂ama yok 😂😂
Canım ya benimkiler kendi aralarında takılıyorlar açıkçası met kelimeleri yok herkes normal ikiz onlar sizi çok dinlemez ondan söylemezler diyorlar ya bilmiyorum bende heyecanla konuşmalarını bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hani normalde tek bebekler evdeki insanları çok dinler konuşur ya benimkiler genelde birlikteler ve bizden çok birbirleriyle iletişim halindeler

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım ya benimkiler kendi aralarında takılıyorlar açıkçası met kelimeleri yok herkes normal ikiz onlar sizi çok dinlemez ondan söylemezler diyorlar ya bilmiyorum bende heyecanla konuşmalarını bekliyorum
Bol boş konuş canım benim oğlan anne demiyordu 😂😂babası ile biz öğrettik bir günde resmen 😂😂ondan sonrası kolay geldi birde hep anlayacağı tazrzda konuşuyordum çok uzatmadan bir şeyi düşürse aa düştü diyorum yada bana şunu verir misin diyorum 😂😂o öyle öyle anlıyor kavrıyor😂😂. Geçen banası araba sürerken nan nan demiş ondan beri araba sürerken nan nan diyor 😂😂bak az öncede babasına kalk demek için di di diyor o ne demekse 😂😂

Hani normalde tek bebekler evdeki insanları çok dinler konuşur ya benimkiler genelde birlikteler ve bizden çok birbirleriyle iletişim
Ahahaha o zaman onlar aman biz kendi kendimizi anlıyoruz annem babam anlamasada olur diyor sanırım ama siz sık sık iletişim kurun mesela mutfağa sokuyor musun benim oğlan 😂😂baya hanımcı olacak ileride 😂😂

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bol boş konuş canım benim oğlan anne demiyordu 😂😂babası ile biz öğrettik bir günde resmen 😂😂ondan sonrası kolay geldi birde hep anlayacağı tazrzda konuşuyordum çok uzatmadan bir şeyi düşürse aa düştü diyorum yada bana şunu verir misin diyorum 😂😂o öyle öyle anlıyor kavrıyor😂😂. Geçen banası araba sürerken nan nan demiş ondan beri araba sürerken nan nan diyor 😂😂bak az öncede babasına kalk demek için di di diyor o ne demekse 😂😂

Ahahaha o zaman onlar aman biz kendi kendimizi anlıyoruz annem babam anlamasada olur diyor sanırım ama siz sık sık iletişim kurun mesela mutfağa sokuyor musun benim oğlan 😂😂baya hanımcı olacak ileride 😂😂
Kız konuşuyorum ama bir bakıyorum hooopp kaçmışlar odaya çekmece karıştırmaca😁😁 tüm konuşmaları komutları tamamen anlıyorlar ama net konuşmuyorlar bakalım 2 yaşdan sonra net söyler dediler bekliyorum 😁

Anne baba dede gitti düştü attı gibi basit şeyler var da ben daha fazlasını istiyorum doyumsuz muyum neyim 😁😁😁

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank

Tabi mutfağa gelirler Çamaşırı katlarken gelirler her yerdeler makineyi boşaltırken kaşıkları verirler 😁😁

Yok kuzum hala ayaktayiz🤣🤣
Ahh yaa benimde uykum yok çocuklar yattı da

Hatta kitap okuyorum ben kitaba dalıyorum bi bakıyorum onlar antre de kavga ediyorlar ben dalmışım okumaya 😁😁

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yaptım valla kahve içtim gece gece çikolatamı yedim de hala midem de yanma var

Bide brn çok seviyorum kahveyi az içiyorum ama günde içiyorum illa ki minik kurabiyeme çok zararı olur mu ki korkuyorum da
Kuzum afiyet oslun fazla tüketme

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız konuşuyorum ama bir bakıyorum hooopp kaçmışlar odaya çekmece karıştırmaca😁😁 tüm konuşmaları komutları tamamen anlıyorlar ama net konuşmuyorlar bakalım 2 yaşdan sonra net söyler dediler bekliyorum 😁

Anne baba dede gitti düştü attı gibi basit şeyler var da ben daha fazlasını istiyorum doyumsuz muyum neyim 😁😁😁
Yok canım maşallah iki kişiler ya akıllarından nasıl şeytanlıklar geçiyordur onların 😂😂ondan sana odaklanmıyorlardır. Zamanla daha fazla konuşurlar maşallah miniklere

Tüm sayfalar yüklendi.