Uyumama kirizi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yahyanın annesi 👸 tarafından oluşturulan Uyumama kirizi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,007 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyumama kirizi
Konbuyu başlatan Yahyanın annesi 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Normalde açmıyorum tv acsamda bakmiyor ki Canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gunde bazen 1 bzan 2 yok canim telefon vermiyorum olduğunca uzal tv ye
Sen tv na baktında yada eşin vs birisi olsun gene bakar ama fazla ilgilinemez zaten benim küçük gorumceme kaynanam eline telefon vermedi 10 yaşına kadar kız okuldan geliyor kaynanamin telefonu nü eline alıyordu en sonunda kaynanam kalktı ellerine telefon verdiler hepten kiz tembelliğe alıştı 11 yaşına girdi bu yil

Yahyanın annesi 👸

Kayıtlı Üye
rank
Sen tv na baktında yada eşin vs birisi olsun gene bakar ama fazla ilgilinemez zaten benim küçük gorumceme kaynanam eline telefon vermedi 10 yaşına kadar kız okuldan geliyor kaynanamin telefonu nü eline alıyordu en sonunda kaynanam kalktı ellerine telefon verdiler hepten kiz tembelliğe alıştı 11 yaşına girdi bu yil
Bu teknoloji işi gerçekten biraz sıkıntı vermediğin zaman birden eline verdiğin zaman da bağımlı oluyor Hiç vermediğin zaman da bağımlı oluyorlar Yani bu arayı tutturmak lazım ama nasıl olacak bilmem

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Bu teknoloji işi gerçekten biraz sıkıntı vermediğin zaman birden eline verdiğin zaman da bağımlı oluyor Hiç vermediğin zaman da bağımlı oluyorlar Yani bu arayı tutturmak lazım ama nasıl olacak bilmem
Sınır koysan bile yine gelir senin elinden gene alır bende kardeşimin eline vermem 1 buçuk yaşındaki kardeşim alır eline telefonumu atar yada gidip dişler onu eline verirsem bana geri verir telefonumu geçen gün 7.kardesimin elinden kalemiyle ödev kitabini aldı coxuk kalem tutmasını öğrenmiş

Tüm sayfalar yüklendi.