Sorum var Uyumayan anisler sohbete gelin 😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Uyumayan anisler sohbete gelin 😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,435 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyumayan anisler sohbete gelin 😍
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀
İyi şükür canım oturuyoruz sen ne yapıyorsun nasılsın
İyimcanim çocukları uyutmaya çalışıyom uyumuyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çocukları uyuttum tek başıma oturuyorum kafamı dinliyorum sen ne yapıyorsun canm
Ben hala uyituyorum.onlari 🤦🏼durmuyorku uyusun

Çocukları uyuttum tek başıma oturuyorum kafamı dinliyorum sen ne yapıyorsun canm

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
😍Çok guzle bişey hayırlısıyla alırsın insalah bazalen aklıma geliyor keşke hamile olsam bazense diyom.zar zor iki tanesini buyutuyom😆

Ah çocuklar benimki 2 Side uyumuyor buğu babasıyla uzanmış tlfon izliyor digeride beşikte habire saliyom uyusun diye 😄

Ah çocuklar benimki 2 Side uyumuyor buğu babasıyla uzanmış tlfon izliyor digeride beşikte habire saliyom uyusun diye 😄
Amin inşallah canım evet güzel birşey ama benim hala mide bulantım var ya biraz zor zamanlardan geçtim cnm ama oynadı ya bütün hepsi geçiyor 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.