Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tatlım kız kardeşin varsa ilk haftalar yanına gelsin en azından sen motive olup ikiz bebeklerine alışana kadar dursun evinde çünkü lohusalık psikoloji çok ayrı bir şey her kafadan bir ses çıkıyor inşallah sen çok rahat geçirirsin ilk haftalarıni bakma sen yalnız olmak bi yandan iyi ama dediğim gibi ilk zamanlar destek önemli
Tatlım kız kardeşin varsa ilk haftalar yanına gelsin en azından sen motive olup ikiz bebeklerine alışana kadar dursun evinde çünkü lohusalık psikoloji çok ayrı bir şey her kafadan bir ses çıkıyor inşallah sen çok rahat geçirirsin ilk haftalarıni bakma sen yalnız olmak bi yandan iyi ama dediğim gibi ilk zamanlar destek önemli
Çocuk dediğin şımarık olup hoplar zıplar enerjisini atar bir şekilde çocuktan yetişkin gibi akıllı mantıklı davranmasını beklemek bana göre çok büyük bir beklenti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çocuk dediğin şımarık olup hoplar zıplar enerjisini atar bir şekilde çocuktan yetişkin gibi akıllı mantıklı davranmasını beklemek bana göre çok büyük bir beklenti
Seni çok iyi anlıyorum canım zira benim oğlumda 10 aylık şuan ayağımda sallıyorum inşallah uyucak deli ediyo beni ne gündüz doğru düzgün uyur ne gece iftar saati iki saat uyudu ona yetti galiba
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Valla Yuşa Han 9. Aya girecek hâlâ uyku düzeni yok şuan oturup oynuyoruz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr