Uyuyamiyorum artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Filiz068283 tarafından oluşturulan Uyuyamiyorum artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,116 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyuyamiyorum artık
Konbuyu başlatan Filiz068283
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şuanda 26+6 oldum geceleri kaburga batmasından yatamıyorum ayrıca burun tıkanıklığı çok yaşıyorum nefes almakta çok sıkıntı çekiyorum yastığı 2 tane koydum yüksekte yatıyorum bacak arasına sırtıma ve göbek tarafına da yastıkla besliyorum yine de olmuyor rahat değilim heryerim ağrıyor iki kızımda da son ayıma kadar çalıştım hiç böyle sıkıntı yaşamadım bunda çalışmıyorum ama hiç rahatım yok size de böyle oluyor mu kızlar

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şuanda 26+6 oldum geceleri kaburga batmasından yatamıyorum ayrıca burun tıkanıklığı çok yaşıyorum nefes almakta çok sıkıntı çekiyorum yastığı 2 tane koydum yüksekte yatıyorum bacak arasına sırtıma ve göbek tarafına da yastıkla besliyorum yine de olmuyor rahat değilim heryerim ağrıyor iki kızımda da son ayıma kadar çalıştım hiç böyle sıkıntı yaşamadım bunda çalışmıyorum ama hiç rahatım yok size de böyle oluyor mu kızlar
Her gebelik aynı olmuyor canım kaburga batması genellikle duyulan şikayetlerden herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum bende çok yaşadım gebe destek yastığı almıştım Bi süre onunla idare ettim bende normal yastık koyduğunda yamuk yamuk duruyorsun o seni tam destekliyor ve daha konforlu uyumanı sağlıyor eğer çok kötüysen onu alıp kullanabilirsin fiyatı 50 60 lira falandı Allah yardımcın olsun

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Her gebelik aynı olmuyor canım kaburga batması genellikle duyulan şikayetlerden herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum bende çok yaşadım gebe destek yastığı almıştım Bi süre onunla idare ettim bende normal yastık koyduğunda yamuk yamuk duruyorsun o seni tam destekliyor ve daha konforlu uyumanı sağlıyor eğer çok kötüysen onu alıp kullanabilirsin fiyatı 50 60 lira falandı Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım benim walla bütün uyku düzenim şimdiden bozuldu şimdi rahat rahat uyuyacağım nasıl olsa bebek doğunca uykusuz günler başlayacak diyordum benimki daha erken başladı

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım benim walla bütün uyku düzenim şimdiden bozuldu şimdi rahat rahat uyuyacağım nasıl olsa bebek doğunca uykusuz günler başlayacak diyordum benimki daha erken başladı
Aslında bu bir alıştırma süreci bebek doğmadan önce uykusuzluğa alışıyorsun ki bebek varken daha çok sabrın gelsin daha çok sakin ve dirençli olabilsin diye Rabbim anneleri öncesinde buna hazırlıyor bence böyle düşün psikolojik olarak bile rahatlıyor insanı 😘😘

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Aslında bu bir alıştırma süreci bebek doğmadan önce uykusuzluğa alışıyorsun ki bebek varken daha çok sabrın gelsin daha çok sakin ve dirençli olabilsin diye Rabbim anneleri öncesinde buna hazırlıyor bence böyle düşün psikolojik olarak bile rahatlıyor insanı 😘😘
Rabbim herseyin kolaylığını veriyor zaten kimseyi zorda darda bırakmıyor çok şükür Sağol canım benim ☺

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Tüm gece sağ sol dönmekten miksere dönüyorum ama bende de durumlar aynı canım sırtım ağrıyor çocuk çok yukarı çıkıyor gece zaten sürekli hareket halinde 27+4

...

Moderator
Mod
rank
Benimde canım bu hamileliğim çok zor geçiyor.önceki hamileliklerimde ev bile boyamışlığım var.Ama bunda çok zorlanıyorum.Karın ağrısı bel ağrısı halsizlik çok var.Rabbim yardımcımız olsun canım☺️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
İlk oglumda hiç bir yerim agrımadı daima iş güç yapardım ama 2 inci gebeliğim de gece uykusu yok Kaburga batıyor agrıyor wc 50 kere giderim kalçsm belim agrır yatamam uzanamaz saha sola

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar