UYUZ OLDUM SANIRIM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Neslihan gayiranal tarafından oluşturulan UYUZ OLDUM SANIRIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 897 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı UYUZ OLDUM SANIRIM
Konbuyu başlatan Neslihan gayiranal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatmaberen

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar uyuz oldum sanirim uyuz olan varmi hamileyken ya cok kötü illet birşey ya napmaliyim sizce ilaçta kullanamiyorum🤦‍♀️
Rabbim şifasını yollasın cnm ben hamıle kalmadan once olduk aılecek cok kotu rabbım bırdaha yasatmasıın 1 sene çektık takı bır dr karısımı şifa oldu bıze inş sende ılacsız atlarırsın cnm çok geçmiş olsun

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim şifasını yollasın cnm ben hamıle kalmadan once olduk aılecek cok kotu rabbım bırdaha yasatmasıın 1 sene çektık takı bır dr karısımı şifa oldu bıze inş sende ılacsız atlarırsın cnm çok geçmiş olsun
Nasil atlattiniz canim her hangi bir krem falan kullandinizmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O karisimi bana yazsan pazartesi doktoruma sorarim olmazsa bende yaptiririm ya cok kotu birsey ya

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Nasil atlattiniz canim her hangi bir krem falan kullandinizmi
Vallah kara melhem 4 tane karısım kullandık gecmedı gecer gıbı oluyor azıyor sonra mersın mecıkal hst bılal hocadan allah razı olsun onun karısımı bıze ıyı geldı atlattık şimdi salgın var bende çok korkuyorum ınş olmayız tekrar ama dr gorun hamılesın cnm karısım olmaz sana çünkü ben hamıle deıldım çok geçmiş olsun Rabbım şifa nasıp etsın

Ece8894

Kayıtlı Üye
rank
Bizde haftasonu koydeydik herkes sarıldı oturduk kalktık eve gelmeden köyde ve bizde uyuz vardı inşallah sana da bulasmamistir dediler şok oldum hemen eve geldik ama hala tedirginim bulassa başlardı heralde 4 gün oldu çok illet bisey inşallah çabucak atlatırsın canım sende

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Vallah kara melhem 4 tane karısım kullandık gecmedı gecer gıbı oluyor azıyor sonra mersın mecıkal hst bılal hocadan allah razı olsun onun karısımı bıze ıyı geldı atlattık şimdi salgın var bende çok korkuyorum ınş olmayız tekrar ama dr gorun hamılesın cnm karısım olmaz sana çünkü ben hamıle deıldım çok geçmiş olsun Rabbım şifa nasıp etsın
Hmm ben doktoruma bir sorayimda bakalim ne diycek

Bizde haftasonu koydeydik herkes sarıldı oturduk kalktık eve gelmeden köyde ve bizde uyuz vardı inşallah sana da bulasmamistir dediler şok oldum hemen eve geldik ama hala tedirginim bulassa başlardı heralde 4 gün oldu çok illet bisey inşallah çabucak atlatırsın canım sende
Amin canim insallah ya varya gercekten cok illet bise dikkat edin canim

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar uyuz oldum sanirim uyuz olan varmi hamileyken ya cok kötü illet birşey ya napmaliyim sizce ilaçta kullanamiyorum🤦‍♀️
Sormayın ki ne bela her yerim yara bere içinde bir an önce kurtulmazsam bebeğime de bulaşır doğduğunda ondan korkuyorum

Dikkat edin bir anda ortaya çıkıyor şuan yuva yapıyor olabilirler beyaz sirke ile vücudunuzu yıkayın şimdiden siz en azından ilerlemesin

Canım kaşınıyormusnz uyuz nasl olunuyor yaaa🤔
Kaşınma ayrı bir dert bide yara yapıyor artık vücutta kaşıdıkça kanıyor illet bişey

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Canım kaşınıyormusnz uyuz nasl olunuyor yaaa🤔
Uyuz cok pisbi kasinti ve kasidigin icin vucut yara oluyo bundan kurtulmakta cok zor oluyo

Sormayın ki ne bela her yerim yara bere içinde bir an önce kurtulmazsam bebeğime de bulaşır doğduğunda ondan korkuyorum

Dikkat edin bir anda ortaya çıkıyor şuan yuva yapıyor olabilirler beyaz sirke ile vücudunuzu yıkayın şimdiden siz en azından ilerlemesin

Kaşınma ayrı bir dert bide yara yapıyor artık vücutta kaşıdıkça kanıyor illet bişey
Ewet ya karnimda 2 yerde yara var kasiyamiyorumda korkumdan yaa

Tüm sayfalar yüklendi.