Merhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.

Kullanmiyorim gazini ckaarabiliyor ama.Gazdandır kuzum Damla falan kullanıyor musun
Ayagimda sallayinca duruyor.Kullanmiyorim gazini ckaarabiliyor ama.
Karni ağrıya bilir canım karnından ses geliyorsa üşütmüş olabilirMerhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.![]()
Merhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.![]()
Gaz damlasi kulan canim.gazi varMerhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.![]()
Himm ne ypmam lazimm pekiKarni ağrıya bilir canım karnından ses geliyorsa üşütmüş olabilir
Gazı var canım üşütmüştür de her nekadar gazını çıkarsa da yeterli gelmiyor sancısı oluyordur gaz damlası kullan rezene çayı yap kendinde iç bebeğe de içir bebeğin karnına masaj yap ayak altına falan ve karnını ve bacaklarını sıcak tut battaniye falan sar benimde bebeğim öyle çünküMerhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.![]()
Gazi var cnm masaj yap hareket ettir bacaklarini damla kullan belli bir donem sonra gecicektirMerhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.![]()
Benim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün günMerhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.![]()
Canım poposuna zeytin yağ sur kulak çöpü ile o zaman yaparBenim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün gün![]()