Sorum var Üzülüyorum.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Üzülüyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,230 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Üzülüyorum.
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Naziko

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Merhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.😔😔😔😔😔
Karni ağrıya bilir canım karnından ses geliyorsa üşütmüş olabilir
Merhabalar bebegim 2gündür emerken boyle kendini sįkıyor böyle emek istiyor cikimak istiyor enteresan birsey ama bagirsaklarindan da ses geliyor. Tuhaf böyle anlamadim.😔😔😔😔😔

Beytasel

Kayıtlı Üye
rank
Gazı var canım üşütmüştür de her nekadar gazını çıkarsa da yeterli gelmiyor sancısı oluyordur gaz damlası kullan rezene çayı yap kendinde iç bebeğe de içir bebeğin karnına masaj yap ayak altına falan ve karnını ve bacaklarını sıcak tut battaniye falan sar benimde bebeğim öyle çünkü

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün gün😞😞

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar