Az önce denedim çok şükür biraz yaptı teşekkür ederim canımCanım poposuna zeytin yağ sur kulak çöpü ile o zaman yapar
Az önce denedim çok şükür biraz yaptı teşekkür ederim canımCanım poposuna zeytin yağ sur kulak çöpü ile o zaman yapar
Haci saker beyaz Sabundan yeni paket kulanmamisindan kucuk parca Alin fitil gibi elinizda yapin zeytin yagina ustuna dokun poposina fitil gibi koyun 15 dakikada isiniz hel olyo en basit hemda tehlikasiz yonten cocukda zorlanmicak Altina bezini takin birazdan fusurfusur gelacak hadi gecmis olsunBenim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün gün![]()
Ban istanbulda ikiz bebek Bebek baktim 0. 2 yas orda bi Dadiyi her 3 ayda bilgi almak icin geteryolardi mesxur kadin Tehvide hanim ondan cok sey ogrendim inanin bebek buyutma bukadar besit olmamisdiHaci saker beyaz Sabundan yeni paket kulanmamisindan kucuk parca Alin fitil gibi elinizda yapin zeytin yagina ustuna dokun poposina fitil gibi koyun 15 dakikada isiniz hel olyo en basit hemda tehlikasiz yonten cocukda zorlanmicak Altina bezini takin birazdan fusurfusur gelacak hadi gecmis olsun![]()
Valla cok zor hepsini ypiyorin bu ara sabaha kadar inliyorr yaa nabcam bilmiyorum artik rahat uyuyamiyor kendini uyandiriyor.Gazı var canım üşütmüştür de her nekadar gazını çıkarsa da yeterli gelmiyor sancısı oluyordur gaz damlası kullan rezene çayı yap kendinde iç bebeğe de içir bebeğin karnına masaj yap ayak altına falan ve karnını ve bacaklarını sıcak tut battaniye falan sar benimde bebeğim öyle çünkü
Bizimkide inliyorr aglamiyorda inan sabaha kadar uykusunda inliyor son nokktada kalkiyor.Benim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün gün![]()
Sabah az birsey goruyorun aksam ypiyor amaGaz, kabızlık, alerji dolayısıyla olabilir canım devam ederse doktora götür
Kabız değilse gaz ve alerji kaynaklı olabilir. Birkaç gün takibinde kalsın gaz ilacı kullan geçmez kakasında kan veya mukus görürsen doktora gitSabah az birsey goruyorun aksam ypiyor ama![]()
Kabız değilse gaz ve alerji kaynaklı olabilir. Birkaç gün takibinde kalsın gaz ilacı kullan geçmez kakasında kan veya mukus
Mukus nasil oluyoe ki valla diskisi sari ve boyle parcacikli bazen uzar gibiKabız değilse gaz ve alerji kaynaklı olabilir. Birkaç gün takibinde kalsın gaz ilacı kullan geçmez kakasında kan veya mukus görürsen doktora git
Teşekkür ederim canım bugün poposuna zeytin yağı sürdüm yaptı kakasını ama halen zorlanıyor vallahi hiç kolay değil 3 çocukla ömrüm çürüdü resmen onlar hasta olmasın iyi şekilde büyüsün hepsine yetinmeye çalışmaktan bittim tükendim artık sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorumHaci saker beyaz Sabundan yeni paket kulanmamisindan kucuk parca Alin fitil gibi elinizda yapin zeytin yagina ustuna dokun poposina fitil gibi koyun 15 dakikada isiniz hel olyo en basit hemda tehlikasiz yonten cocukda zorlanmicak Altina bezini takin birazdan fusurfusur gelacak hadi gecmis olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ban istanbulda ikiz bebek Bebek baktim 0. 2 yas orda bi Dadiyi her 3 ayda bilgi almak icin geteryolardi mesxur kadin Tehvide hanim ondan cok sey ogrendim inanin bebek buyutma bukadar besit olmamisdi![]()
Oyy kıyamam yaaValla cok zor hepsini ypiyorin bu ara sabaha kadar inliyorr yaa nabcam bilmiyorum artik rahat uyuyamiyor kendini uyandiriyor.inlerkenn
Bizimkide inliyorr aglamiyorda inan sabaha kadar uykusunda inliyor son nokktada kalkiyor.inlemesi cok kotu.
Rabbim kulaylik versin o yuzden analara cannet serilyo ayaklarinaTeşekkür ederim canım bugün poposuna zeytin yağı sürdüm yaptı kakasını ama halen zorlanıyor vallahi hiç kolay değil 3 çocukla ömrüm çürüdü resmen onlar hasta olmasın iyi şekilde büyüsün hepsine yetinmeye çalışmaktan bittim tükendim artık sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum
Oyy kıyamam yaaAcaba sancısımı var yada bir yerimi ağrıyor kulağı filan