Sorum var Üzülüyorum.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Üzülüyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,230 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Üzülüyorum.
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Naziko

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün gün😞😞
Haci saker beyaz Sabundan yeni paket kulanmamisindan kucuk parca Alin fitil gibi elinizda yapin zeytin yagina ustuna dokun poposina fitil gibi koyun 15 dakikada isiniz hel olyo en basit hemda tehlikasiz yonten cocukda zorlanmicak Altina bezini takin birazdan fusurfusur gelacak hadi gecmis olsun😚
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haci saker beyaz Sabundan yeni paket kulanmamisindan kucuk parca Alin fitil gibi elinizda yapin zeytin yagina ustuna dokun poposina fitil gibi koyun 15 dakikada isiniz hel olyo en basit hemda tehlikasiz yonten cocukda zorlanmicak Altina bezini takin birazdan fusurfusur gelacak hadi gecmis olsun😚
Ban istanbulda ikiz bebek Bebek baktim 0. 2 yas orda bi Dadiyi her 3 ayda bilgi almak icin geteryolardi mesxur kadin Tehvide hanim ondan cok sey ogrendim inanin bebek buyutma bukadar besit olmamisdi😊🙂

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Gazı var canım üşütmüştür de her nekadar gazını çıkarsa da yeterli gelmiyor sancısı oluyordur gaz damlası kullan rezene çayı yap kendinde iç bebeğe de içir bebeğin karnına masaj yap ayak altına falan ve karnını ve bacaklarını sıcak tut battaniye falan sar benimde bebeğim öyle çünkü
Valla cok zor hepsini ypiyorin bu ara sabaha kadar inliyorr yaa nabcam bilmiyorum artik rahat uyuyamiyor kendini uyandiriyor.😔😔inlerkenn

Benim bebeğimde aynı durumda birde kabız olmuş kaka yapamıyor ne yaptıysam pek işe yaramadı kendini sıkıp duruyor ağlıyor bütün gün😞😞
Bizimkide inliyorr aglamiyorda inan sabaha kadar uykusunda inliyor son nokktada kalkiyor.😔😔inlemesi cok kotu.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gaz, kabızlık, alerji dolayısıyla olabilir canım devam ederse doktora götür

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Kabız değilse gaz ve alerji kaynaklı olabilir. Birkaç gün takibinde kalsın gaz ilacı kullan geçmez kakasında kan veya mukus

Kabız değilse gaz ve alerji kaynaklı olabilir. Birkaç gün takibinde kalsın gaz ilacı kullan geçmez kakasında kan veya mukus görürsen doktora git
Mukus nasil oluyoe ki valla diskisi sari ve boyle parcacikli bazen uzar gibi

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Ban istanbulda ikiz bebek Bebek baktim 0. 2 yas orda bi Dadiyi her 3 ayda bilgi almak icin geteryolardi mesxur kadin Tehvide hanim ondan cok sey ogrendim inanin bebek buyutma bukadar besit olmamisdi😊🙂
Teşekkür ederim canım bugün poposuna zeytin yağı sürdüm yaptı kakasını ama halen zorlanıyor vallahi hiç kolay değil 3 çocukla ömrüm çürüdü resmen onlar hasta olmasın iyi şekilde büyüsün hepsine yetinmeye çalışmaktan bittim tükendim artık sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum

Valla cok zor hepsini ypiyorin bu ara sabaha kadar inliyorr yaa nabcam bilmiyorum artik rahat uyuyamiyor kendini uyandiriyor.😔😔inlerkenn

Bizimkide inliyorr aglamiyorda inan sabaha kadar uykusunda inliyor son nokktada kalkiyor.😔😔inlemesi cok kotu.
Oyy kıyamam yaa 😞Acaba sancısımı var yada bir yerimi ağrıyor kulağı filan

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım bugün poposuna zeytin yağı sürdüm yaptı kakasını ama halen zorlanıyor vallahi hiç kolay değil 3 çocukla ömrüm çürüdü resmen onlar hasta olmasın iyi şekilde büyüsün hepsine yetinmeye çalışmaktan bittim tükendim artık sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum

Oyy kıyamam yaa 😞Acaba sancısımı var yada bir yerimi ağrıyor kulağı filan
Rabbim kulaylik versin o yuzden analara cannet serilyo ayaklarina😘 sabunu denen cocuk zorlanmas kompli cikar icini yumsatir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar