2 tane tek veriyor doktorum 3 gunluk arayla ama kulanıyorum 2 3 gün kesiyo sonra yine aynıCanım fitil ve ilaçların bitene kadar ilişkiden uzak duracaksın, birde 7 günlük fitiller daha faydalı oluyor. Sen yine de fitil kulkan başka türlü geçmez, doğal yontemlerle de iyileşmezsin. Sen dediğim gibi tekrar doktorun fıtık yazsın ama 7 günlük olsun muhakakk ve ilişkiye girme tedavin bitene kadar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç denemedimYogurt en hızlı gecırıyor bez parçasını da altına koy surunce
Denicem inşalşah iyi olurSulandırılmış sirke elma sirkesi olursa doğal daha iyi bana Dr m dedi fitil de kllndım ama tekrar lyr acil çözüm sirke ile taharet
Denicem inşalşah iyi olurSulandırılmış sirke elma sirkesi olursa doğal daha iyi bana Dr m dedi fitil de kllndım ama tekrar lyr acil çözüm sirke ile taharet
Tütün müCanım
Arko sür ve Bir atlet parçası tutun benim öyle geçti bendede oluyo
Ben öyle yapınca kaşıntı felan kalmadı
Geçene kadar Peçete yada ped kullanma
Onıda denedim kesti iki üç gün yine aynıPamuğa kolonya döküp sürersen kaşıntısını alıyor. Yalnız ilk sürünce baya yanıyor. Ben öyle yapıyorum. Bol su için şeker ve hamurişinden uzak durun ve yıkamayın
Tütün müCanım
Arko sür ve Bir atlet parçası tutun benim öyle geçti bendede oluyo
Ben öyle yapınca kaşıntı felan kalmadı
Geçene kadar Peçete yada ped kullanma
Onıda denedim kesti iki üç gün yine aynıPamuğa kolonya döküp sürersen kaşıntısını alıyor. Yalnız ilk sürünce baya yanıyor. Ben öyle yapıyorum. Bol su için şeker ve hamurişinden uzak durun ve yıkamayın
Bak işte doktor bana dedi ki sakın yikama sen yıkandıkca enfeksiyon tekarlanir yıkam
Ama akıntı çok geliyo öyle böyle değil mecbur yıkıyom spnra peçeteyle temizliyorum yıkamasam daha kötü olmaz mıBak işte doktor bana dedi ki sakın yikama sen yıkandıkca enfeksiyon tekarlanir yıkama
Son düzenleme: