Vasap tekce rusiyadami iwlemir?😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Vasap tekce rusiyadami iwlemir?😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,546 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vasap tekce rusiyadami iwlemir?😔😔
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Ahsen asel

Kayıtlı Üye
rank
He valla bugün o kadar çok ah aldılar ki 😂😂😂😂
Telefon buzulmus diye wapsatin ayarına girdim hepsini sildim sonra eşime dedim büyle bir dorum var benim telefon çalışmıyor bana diyor sonunda telefonunu bozdun sen dırdır etti bana kendi telefonunu tuttu baktı giremiyor dedim ne oldu seninde mi telefonun bozuldu bu erkekler en ufak şeyi bile büyütüp insanın yüzüne verir

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Telefon buzulmus diye wapsatin ayarına girdim hepsini sildim sonra eşime dedim büyle bir dorum var benim telefon çalışmıyor bana diyor sonunda telefonunu bozdun sen dırdır etti bana kendi telefonunu tuttu baktı giremiyor dedim ne oldu seninde mi telefonun bozuldu bu erkekler en ufak şeyi bile büyütüp insanın yüzüne verir
Yaptırmam. Yüzüme vuramaz en az onun kadar bir bireyim benimle bu şekilde konuşamaz çocuğu değilim ne azım ne çoğum ondan bunu her zaman aklının bir köşesinde tutmasını sağlıyorum ki bana saygısızlık yapacağı zaman bir kere daha düşünsün. Sende aynı şeyi yapmalısın saygısızlık yaptığı zaman sakin bir dille sana saygısızlık yapmaması gerektiği konusunda ikaz edebilirsin kavga çıkarmadan kavga çıkarırsan haksız konuma düşersin

Tüm sayfalar yüklendi.