Rabbim sana ferahlık versin birtanemKendimce sorunlarım var ob yüzden cnm

Rabbim sana ferahlık versin birtanemKendimce sorunlarım var ob yüzden cnm
Sorunlarım çok başa çıkamıyorum buraya vakit ayıramıyorum uygulamayı silicemNeden ?
Amin kuzum teşekkür ederim veda etmeden gitmiyim dedimRabbim sana ferahlık versin birtanem![]()
Piskolojim çok bozuldu kafayı yemek üzereyimHakkım varsa helal olsun bitanemniye ayrılıyorsun aramızdan
![]()
Seni ozluueccem dediğim konuştuklarimizi unutma her zaman dualrim seninle kalplerimiz bir melegimSorunlarım çok başa çıkamıyorum buraya vakit ayıramıyorum uygulamayı silicem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum teşekkür ederim veda etmeden gitmiyim dedim
Niye kuzum bişey mi oldu neden ayrılıyor sunKızlar aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin bende helal ediyorum sizleri seviyorum Allaha emanet olun
Çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsun yok asla unutmamSeni ozluueccem dediğim konuştuklarimizi unutma her zaman dualrim seninle kalplerimiz bir melegim
Çok sorunlarım varNiye kuzum bişey mi oldu neden ayrılıyor sunve helal olsun cnm
Canımsın bekliyecem seni Allahdan birşey çıkmazsa inaniyorumki halledeceksin 🫶Çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsun yok asla unutmam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok sorunlarım var
Ne oldu neden nereye gidiyorsunKızlar aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin bende helal ediyorum sizleri seviyorum Allaha emanet olun
İnşallah bebeğim İnşallah geri dönerimCanımsın bekliyecem seni Allahdan birşey çıkmazsa inaniyorumki halledeceksin 🫶
Ne oldu neden nereye gidiyorsun![]()
İnşallah bebeğim İnşallah geri dönerim
Biraz kendimi toparlamam lazım cnm benimNe oldu neden nereye gidiyorsun![]()
Tabi öperim cnmSeni seviyorum kuuzm melegini yerime op
![]()