Vücut temizliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamzesahin tarafından oluşturulan Vücut temizliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,276 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vücut temizliği
Konbuyu başlatan Gamzesahin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ☺️
Bikini bölgenizi nasıl temizliyorsunuz bunun için defalarca konu açtılar o zamanlar bakmamıştım hala alabiliyorum diye aslında zorda olsa yine alıyorum fakat zorlanmanın bebeğe de etkisi var dediler ben makine ile alıyordum tüy dökücü krem kullanayım diyorum oda jilet gibi kalın ve hemen çıkartıp alerji yapıyor var mı alerji yapmayan hamilelikte kullanılabilir olanları
Ben ağdaya gidiyorum

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Bende makinayla aliyodum komple canım ama yapamıyorum okadar zorlaniyorumki denedim mecbur jilete geçdim onda bile zorlandigim oluyo Krem aldım onuda hamilelikde zararlı diyolar şaşırdım açıkçası
Aynen valla makine hariç ne kullandıysam hepsi alerji yaptı hatta en çokda jilet kasıklarımda ve birçok yerde irili ufaklı sivilce çıkarttı hep 😢 umudum bitkisel tüy dökücülerse varsa tabi oda

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla makine hariç ne kullandıysam hepsi alerji yaptı hatta en çokda jilet kasıklarımda ve birçok yerde irili ufaklı sivilce çıkarttı hep 😢 umudum bitkisel tüy dökücülerse varsa tabi oda
Ben hiç birinin bitkisel olduğuna inanmıyorum canım açıkçası ama el mecbur kullanıyoruz evet jilet sivilce yapiyo benimde var dert ki jilet surmezdm zorda kalmadıkça

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ☺️
Bikini bölgenizi nasıl temizliyorsunuz bunun için defalarca konu açtılar o zamanlar bakmamıştım hala alabiliyorum diye aslında zorda olsa yine alıyorum fakat zorlanmanın bebeğe de etkisi var dediler ben makine ile alıyordum tüy dökücü krem kullanayım diyorum oda jilet gibi kalın ve hemen çıkartıp alerji yapıyor var mı alerji yapmayan hamilelikte kullanılabilir olanları
Ben gebelikten önce lazer epilasyon gidiyorum tek tük çıkıyor onuda eldivenle alıyorum.. eldivenle alabiliyorsan daha temiz ve sağlıklı cnm

Tüm sayfalar yüklendi.