Sorum var Yabancı.bir numara mesaj attı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Yabancı.bir numara mesaj attı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,642 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yabancı.bir numara mesaj attı
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Naziko

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Konu başlığım size bu ne saçmalıyor diye gelebilir. Bu uygulamayı indirdim e posta felan istiyorlardı daha sonra bi adam slm diye mesaj atmış WhatsApp dan siz böyle bişey yaşadınız mı hiç korkuyorum şu an açıkçası
0080 numaralar ariyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herkes yatmış bende TV izliyorum 🤣🤣🤣
Aynen uyudu herkes ben de uykum gelsin brkliyorumm

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Ben bu uygulama hariç şöyle 3 4 tane daha indirmiştim beğenmediğimi sildim indirmemdeki sebep de daha yeni anne oldum ve tecrübesizim yakınımda da kimsem yok tek başıma bakıyorum bebeğime bir iki tane uygulamaya çok eminim numaramı yazmıştım dedim belki bu uygulama olabilir size sormak istedim buradaki insanları sevdim sıcakkanlılar samimiyeti hissettim bundan dolayı sordum teşekkür ederim ❣️

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Ben bu uygulama hariç şöyle 3 4 tane daha indirmiştim beğenmediğimi sildim indirmemdeki sebep de daha yeni anne oldum ve tecrübesizim yakınımda da kimsem yok tek başıma bakıyorum bebeğime bir iki tane uygulamaya çok eminim numaramı yazmıştım dedim belki bu uygulama olabilir size sormak istedim buradaki insanları sevdim sıcakkanlılar samimiyeti hissettim bundan dolayı sordum teşekkür ederim ❣️
Hiçbir yere numara yazma canim

Tüm sayfalar yüklendi.