Bende yalnızım vqlla canım ailemden uzağım kendimi işe verdim çanta örüp satıyorum iyi geliyor bqnq günümü geçiyorum çocuk büyütmek dışında tabiKızlar ailemden uzakta yaşıyorum bir postta bahsetmiştim neyse eşimde akşamları bazen dışarı çıkıyor onun ailesiyle de aram kötü gidip gelmiyorum yalnızım çok sıkılıyorum ya
Eşinle sende çık canım birlikte gezin hem canın sıkılmazKızlar ailemden uzakta yaşıyorum bir postta bahsetmiştim neyse eşimde akşamları bazen dışarı çıkıyor onun ailesiyle de aram kötü gidip gelmiyorum yalnızım çok sıkılıyorum ya
Benim el yeteneğim yok ya yoksa bende bişeyler yapardım iyi gelirdiBende yalnızım vqlla canım ailemden uzağım kendimi işe verdim çanta örüp satıyorum iyi geliyor bqnq günümü geçiyorum çocuk büyütmek dışında tabi
O arkadaşlarıyla çıktığı için ben gidemiyorum onunla canımEşinle sende çık canım birlikte gezin hem canın sıkılmaz
Arkadaşlarıyla çıkıyor o bende bişey demiyorumCanım sende esinlle çok gez güzel olur
Arkadaşlarıyla gezecegine seninle gezin zahmet olacak amaArkadaşlarıyla çıkıyor o bende bişey demiyorum
Rabbim ferahlık versin inşallah kuzumKızlar ailemden uzakta yaşıyorum bir postta bahsetmiştim neyse eşimde akşamları bazen dışarı çıkıyor onun ailesiyle de aram kötü gidip gelmiyorum yalnızım çok sıkılıyorum ya
Minik doğduğunda kimseye ihtiyacın kalmayacak kuzum birazdaha sabirKızlar ailemden uzakta yaşıyorum bir postta bahsetmiştim neyse eşimde akşamları bazen dışarı çıkıyor onun ailesiyle de aram kötü gidip gelmiyorum yalnızım çok sıkılıyorum ya
Yok canım Hamileyim 26 haftalık bebeğimi bekliyorum bende belki onunla zaman geçirince herşey daha güzel olurRabbim ferahlık versin inşallah kuzum
Çocuk varmıydi senin
İnşallahhhhh sağlıkla doğsun bebeğim, ama işte daha çok var ya kalan zamanda napıcam henüz 3 ay var yaklaşıkMinik doğduğunda kimseye ihtiyacın kalmayacak kuzum birazdaha sabir
Çıkalım desem yok demez de işte çokta istekli yaklaşmadığı için benim hevesim kaçıyor istemiyorum çıkmakArkadaşlarıyla gezecegine seninle gezin zahmet olacak ama