Ay ne desem bilemedim ağır bi laf etmek istemiyorum
bi kadını heleki hamileyken ve evladının yanında dövmek nedir ya bütün tüylerim diken diken oldu anlatamam sana!! Her zaman derim konu ne olursa olsun ilk kazığı atan ikinciyi hep daha sağlam atar. Bi haltı bi kere yiyen devamını da her zaman getirir yani. Allah kahretsin diyorum başka da bişey diyemiyorum. O kızının psikolojisi ne olacak unutacak ama bilinç altında kalacak o çocuğun o ne travmalara sebep olacak belki! Ya karnında ki insan olan az bi vicdan sahibi olan biri bunu yapar mı ya köpek yavrusu mu o ki onlara bile nasıl sahip çıkıyor insan olan insanlar.. Ya bişey olsaydı bebeğe, ya ona denk gelseydi Allah korusun ölseydi bişey olsaydı... Böyle konular beni benden alıyor canım benim madem o denli dövdü al çocuğunu git anana babana illa boşan değil ama bi burnunu sürt baban abin afedersin ama bi ağzına s..çsın. Ülkede gün geçmiyor ki bi cinayet daha işlenmesin onlarda birilerinin kocası babası hafife almayın lütfen böyle şeyleri ya döverken düşün kafanı çok sert şekilde bi yere çarptın ne oldu e öldü olacak Allah korusun. İlk defa yaptı vs vs bunlar yaptığı şeyi hafifletmez. Yuvanı yık demem asla ama bugün ört bas edip yarın öbür gün daha beterini yaşama yaptığını burnundan getir ki bi daha öyle bi halt ettiğinde seni kaybedeceğini bilsin