Sorum var Yardım çok yalnızım😞

• Konbuyu başlatan Yakagülü
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yakagülü tarafından oluşturulan Yardım çok yalnızım😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 797 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım çok yalnızım😞
Konbuyu başlatan Yakagülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yeliz Elif Eylül

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba herkese. 3. Gebeliğim 6+4 hamileyim ama çok kötüyüm.Gurbette aileden uzak çocuk büyüttüm. Şimdi çok kötü hamilelik geçiriyorum. Düşük tehlikesi kesede pıhtı( hematom) lekelenme oluyor.ve hayatımı mahv eden düşük tansiyon. Geceleri 14 e kadar çıkıyor ani olarak 9 oluyor. Başım dönüyor,kulağım çınlıyor,nefes darlığım oluyor ( ankisyetem var) çok zorlanıyorum aslında planlı gebelikti. Oğlum 8 kızım 6 yaşında. Halsizlik beni bitiriyor midem çok kötü. Şikayet etmiyorum bende 2 yıl bebek özlemi çektim bilirim ne olduğunu özlemin. Eşim sağlığın daha önemli aldıralım istersen çok çaresizim.
Bende aylemden cok uzağım bazen bende çok üzülüyorum üzüntüden uyamiyordum basim agriyordu bu sefer tek çare sabretmek iyi duşunmek ve içini dökmek iyi gelir

Çayırgülü

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba herkese. 3. Gebeliğim 6+4 hamileyim ama çok kötüyüm.Gurbette aileden uzak çocuk büyüttüm. Şimdi çok kötü hamilelik geçiriyorum. Düşük tehlikesi kesede pıhtı( hematom) lekelenme oluyor.ve hayatımı mahv eden düşük tansiyon. Geceleri 14 e kadar çıkıyor ani olarak 9 oluyor. Başım dönüyor,kulağım çınlıyor,nefes darlığım oluyor ( ankisyetem var) çok zorlanıyorum aslında planlı gebelikti. Oğlum 8 kızım 6 yaşında. Halsizlik beni bitiriyor midem çok kötü. Şikayet etmiyorum bende 2 yıl bebek özlemi çektim bilirim ne olduğunu özlemin. Eşim sağlığın daha önemli aldıralım istersen çok çaresizim.
Benim ki de bu şekilde geçti çok zorlandım ama pes etmedim kızımı 35 haftalıkken doğurdum 😍 nefes darlığı falan baya yormuştu şükür bugünümüze o kdr zorluğa rağmen bir tane daha istiyorum... 😄😄😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ki de bu şekilde geçti çok zorlandım ama pes etmedim kızımı 35 haftalıkken doğurdum 😍 nefes darlığı falan baya yormuştu şükür bugünümüze o kdr zorluğa rağmen bir tane daha istiyorum... 😄😄😄
Bende ailemden uzak gurbetteyim yılda 1 yada 2 kere görüyorum memleketimi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Planlı gelebil diyorsun tamam yaşadığın şeyler kolau değil ama emin ol herkeste oluyor bunlar hem bebeği kendiniz isteyip hemde aldırmsk istemeniz o cana haksızlık o çocuk dünyaya gelmek istemedi ki onu six istediniz şuan sadece rahatsızlığım var diye onu hayattan koparmak ne kadar adil. Aldırıp hastalığın düzelince sence vicdan azabından kurtulabilecek misin. Keşke dayanıp doğursaydım dememek içn sabret doktora git anca öyle kendine gelirsin.geçmiş olsun
Sonuna kadar katılıyorum !!!

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Cabin
Canım çok geçmiş olsun çektiğini sen bilirsin tâbi ki Allah yardımcın olsun aldırma bence doğunca herşeyi unutursun Rabbim yardımcın olsun 😐

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bende gurbetteyim gebeliğimin 5. Haftasından beri mide bulantısı, kusma ile savaştım doğurana kadar. Ayrıca enfeksiyon, tansiyon düşüklüğü, idrarda protein kaçağı, mide yanmaları da cabasıydı sürekli acillik oluyordum lakin bebeğimi aldırmak aklımın ucundan dahi geçmedi. Bence sen buraya yazmak yerine kendini bi sorgula

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Y

Yeliz Elif Eylül

Guest
Merhaba güzel anne . Öncelikle sana tavsiyem umutsuz ve ümitsiz olma . Karnında ki de senin evladın nasıl ki diğer çocuklarından vazgeçmiyorsan karnındakinden de vazgeçmemelisin . Elinden geleni yap ki ALLAHA ve bebeğine karşı sorumlu olmaz . Mevla kaldırabiliyorsun ki böyle bir imtihanı sana vermiş şifa işte güzel ve senin için hayırlı olan mutlaka seni bulur İNŞALLAH

Tüm sayfalar yüklendi.