Yardim edermisiniz?)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Yardim edermisiniz?) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,180 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardim edermisiniz?)
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz bebiwler nasil?
Bi wey sorucakdim burda resim profile nasil koyulur ya birisine resim nasil yonderilir yada burda yazarken resimde koymak istiyorsun onlar nasil yapilir hic anlayamiyorum yardimci olurmusunuz

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bi wey sorucakdim burda resim profile nasil koyulur ya birisine resim nasil yonderilir yada burda yazarken resimde koymak istiyorsun onlar nasil yapilir hic anlayamiyorum yardimci olurmusunuz
Merhaba profil resmi için yukarıda gebelik takibi forumu yazan yerin yanında bi yuvarlak var profil simgen ona bas açılan pencerede profil fotosunun olduğu yerden düzenle de çıkan seçenekler arasından galerini seç yada fotoğraf çekip yükle de.
Yorum sırasında foto paylaşmak içimde yorum yazdığın yerin altında dosya ekle butonu var ona basıp ordan yükleme metodunu seçip gönderebilirsin 😊

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba profil resmi için yukarıda gebelik takibi forumu yazan yerin yanında bi yuvarlak var profil simgen ona bas açılan pencerede profil fotosunun olduğu yerden düzenle de çıkan seçenekler arasından galerini seç yada fotoğraf çekip yükle de.
Yorum sırasında foto paylaşmak içimde yorum yazdığın yerin altında dosya ekle butonu var ona basıp ordan yükleme metodunu seçip gönderebilirsin 😊
Tewekur ederim canim amma olmuyor ki🤕

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzumm bak dur ben sana ekran resmini atıyorum şimdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bak şimdi attığım resimde en altta gebelik forum bildirimleri için uygulamayı indirin yazıyor oraya tıkla ondan sonra tekrar aynı şekilde resim yüklemeyi dene ozaman oluyor kuzum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211013-084821_Pregnancy Tracking.jpg
    Screenshot_20211013-084821_Pregnancy Tracking.jpg
    500.7 KB · Görüntüleme: 106

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank

Bak şimdi attığım resimde en altta gebelik forum bildirimleri için uygulamayı indirin yazıyor oraya tıkla ondan sonra tekrar aynı şekilde resim yüklemeyi dene ozaman oluyor kuzum
Onudami indiriyim canim?

Ulduz.

Kayıtlı Üye
rank
Menede bu maragli idi😅 cox sagol sayanede mende oyrenmis oldum

Tüm sayfalar yüklendi.