Yardım edin kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,207 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gece hafif sancılar girdi 5 sn birşeydi fazla acı çekmedim ama sonra bebeğim hareket etmedi bugün şekerli yedim yağ sürdüm göbeğime masaj yaptm toplaniyordu ama hareket yok korkuyorum(34haftalı biz)
Hicmi yok cnm yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar gece hafif sancılar girdi 5 sn birşeydi fazla acı çekmedim ama sonra bebeğim hareket etmedi bugün şekerli yedim yağ sürdüm göbeğime masaj yaptm toplaniyordu ama hareket yok korkuyorum(34haftalı biz)
Benimde 2 gün öyle oldu ama cook az hareket vardı sonradan geçti 35 haftadaydim şimdi 36

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
S
Suan kac haftalik, aşağıda ise ilac basladi mi iyi mi bebek 💞
Şu an 30 hafta 4 günlük çok şükür iyi ve sağlıklı görünüyor

İlaç kullandım sancım oluyordu sancılarımi kesin diye verdiler bide belimi agritiyirdu aşağıda olduğu için ağrı kesici verdiler cnm

İlaç kullandım sancım oluyordu sancılarımi kesin diye verdiler bide belimi agritiyirdu aşağıda olduğu için ağrı kesici verdiler cnm

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
S

Şu an 30 hafta 4 günlük çok şükür iyi ve sağlıklı görünüyor

Ayni haftalardayiz canim bendede sancı olmustu bebek erken aşağı inmiş ilaç kullaniyorum erken doğum riskine karşı hakkımızda hayırlısı olsun

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Ayni haftalardayiz canim bendede sancı olmustu bebek erken aşağı inmiş ilaç kullaniyorum erken doğum riskine karşı hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah cnm herkesin hakkında hayırlısı inşallah Rabb'im sağ sağlık kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰♥️

Ben ilaçlarımı kullanmayı bıraktım ama almıyorum artık ilaç kullanmayı sevmem fazla ondan dolayı bıraktım kullanmıyorum acaba kötü mü yapıyorum kullanmalı mıyım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Amin inşallah cnm herkesin hakkında hayırlısı inşallah Rabb'im sağ sağlık kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰♥️

Ben ilaçlarımı kullanmayı bıraktım ama almıyorum artık ilaç kullanmayı sevmem fazla ondan dolayı bıraktım kullanmıyorum acaba kötü mü yapıyorum kullanmalı mıyım
Alttan kontrol etti mi canim acilma var mi, doktor ne zamana kadar kullan demişti

Tüm sayfalar yüklendi.