Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende öyleydim bebek büyüdükçe migdenin yeri daralıyor oyuzden. Ben az az ama sık sık yemek yedim ve hafif şeyler yedim maden suyu ve beyaz leblebi faydası olmuştu başka türlü ilaç vs işe yaramıyor yani bende yaramadı. Allah kolaylık versin
Bende öyleydim bebek büyüdükçe migdenin yeri daralıyor oyuzden. Ben az az ama sık sık yemek yedim ve hafif şeyler yedim maden suyu ve beyaz leblebi faydası olmuştu başka türlü ilaç vs işe yaramıyor yani bende yaramadı. Allah kolaylık versin
Canım prilam Dr diye mide bulantı hapı var doktoruna danış ona göre kullan. Çok etkili mide bulantısında benim mucizevi ilacımdı. Ben su bile içmiyordum ilk 5 ay şükür şimdi bulantım yok. Doktorum içmende sıkıntı yok b12 destekli mide bulantı hapı doguma girmeden içen hastaların vardı demişti. Bi zararı yokmuş. Sende Bi doktoruna sor ona göre kullan kuzucum. Çok iyi gelicek.
Canım prilam Dr diye mide bulantı hapı var doktoruna danış ona göre kullan. Çok etkili mide bulantısında benim mucizevi ilacımdı. Ben su bile içmiyordum ilk 5 ay şükür şimdi bulantım yok. Doktorum içmende sıkıntı yok b12 destekli mide bulantı hapı doguma girmeden içen hastaların vardı demişti. Bi zararı yokmuş. Sende Bi doktoruna sor ona göre kullan kuzucum. Çok iyi gelicek.
Ben Bi kaç ilaç kullandım canım hiç biri fayda etmedi bende. Prilam Dr çok iyi geldi. Bi arkadaşıma da doktorum 2 kez farklı ilaç yazmış iyi gelmemiş. Prilam Dr yi söyledim doktoru yazmış o iyi geldi. Sor bakalım sende inşallah sana da iyi gelir kuzucum. Çok pis oluyor mide bulantısı Allahım yardım etsin inşallah
Bence az az yemek yemelisin ve doktoruna sorup bir ilaç kullanabilirsin bana prillam Dr vermişti gebelikte en ideal olan bu ilaçmış. Geçmiş olsun Allah'ım yardımcın olsun inşallah