Yardim edin midem bulanio

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Yardim edin midem bulanio başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 697 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardim edin midem bulanio
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
30+3uz nedense cok kotu midem bulnaior😩🤲
Bende öyleydim bebek büyüdükçe migdenin yeri daralıyor oyuzden. Ben az az ama sık sık yemek yedim ve hafif şeyler yedim maden suyu ve beyaz leblebi faydası olmuştu başka türlü ilaç vs işe yaramıyor yani bende yaramadı. Allah kolaylık versin

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
30+3uz nedense cok kotu midem bulnaior😩🤲
Canım prilam Dr diye mide bulantı hapı var doktoruna danış ona göre kullan. Çok etkili mide bulantısında benim mucizevi ilacımdı. Ben su bile içmiyordum ilk 5 ay şükür şimdi bulantım yok. Doktorum içmende sıkıntı yok b12 destekli mide bulantı hapı doguma girmeden içen hastaların vardı demişti. Bi zararı yokmuş. Sende Bi doktoruna sor ona göre kullan kuzucum. Çok iyi gelicek.

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım prilam Dr diye mide bulantı hapı var doktoruna danış ona göre kullan. Çok etkili mide bulantısında benim mucizevi ilacımdı. Ben su bile içmiyordum ilk 5 ay şükür şimdi bulantım yok. Doktorum içmende sıkıntı yok b12 destekli mide bulantı hapı doguma girmeden içen hastaların vardı demişti. Bi zararı yokmuş. Sende Bi doktoruna sor ona göre kullan kuzucum. Çok iyi gelicek.
Doktorumla konusayim olmazsa canim

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Doktorumla konusayim olmazsa canim
Ben Bi kaç ilaç kullandım canım hiç biri fayda etmedi bende. Prilam Dr çok iyi geldi. Bi arkadaşıma da doktorum 2 kez farklı ilaç yazmış iyi gelmemiş. Prilam Dr yi söyledim doktoru yazmış o iyi geldi. Sor bakalım sende inşallah sana da iyi gelir kuzucum. Çok pis oluyor mide bulantısı Allahım yardım etsin inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.