Sorum var Yardım kızlar

• Konbuyu başlatan Ayşin
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşin tarafından oluşturulan Yardım kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,564 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım kızlar
Konbuyu başlatan Ayşin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar kızlar iyi bayramlar 29 haftalık hamileyim kızım olacak beni gören herkes diyor ki senin göbeğin erkek bebek göbeğine benziyor kafam karıştı valalhi
Kuzum insanların ne dediğine bakma her Gebelik farklı gebelik de değil aslında herkesin bünyesi farkli senin kilo alış şeklin farklıdır.eskiye kalmış inanç işte sivri ise erkek yaygın ise kızdır diye öyle bir şey yok

A

Adsız anne adayı

Guest
Doktor kız dedi ise kulağını dış kapının dış mandallarina kapat benimde göbeğime yok küçük yok çocuk gelişmemiş diyorlardı doktor normal dedikten sonra onlar konuşsun dursun

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar iyi bayramlar 29 haftalık hamileyim kızım olacak beni gören herkes diyor ki senin göbeğin erkek bebek göbeğine benziyor kafam karıştı valalhi
Allahın izniyle oğlum olucak beni gören de tam kız bebek göbeğine benziyor göbeğin diyor canım ama valla umursamıyorum. Koskoca doktorlar ultrasonda bakıyor bebeğin iç organlarına kadar her şeyi görüyorlar ama işte bizim türk milleti ila bir çok bilmişlik ila bir eski kafalı yapıyor. Hiiiç takma erkek veya kız dahi olsa sonuçta yine senin evladın olucak sen doktorun dediğine odaklan ❤️❤️

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
32 haftalık hamileyim ilk günlerden beri senin oğlun olur 😁 dediler göbeğim sivri duruo benimde batıl inanç ama kafamdan tuz falan döktüler dediler erkek 23. Haftada ayrintilida öğrendim ki kızım olcak inşallah 😍 milletigin dediğini çokta kafana takma canım

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim bütün belirtilerim aşermelerim tipim erkek çocuguna yöneti doktorum kızımın olcagını söyledi hatta herkes şaşırdı ama şuan 1 aylık kızım var :) sen kimsenin dedigine takılma. Kız çocuguna hamile olanlar çirkinleşir derler hep erkek çocuk güzelleştirir beni güzelleştirdi herkes cildin ne kadar güzel olmuş maşşallah çok güzelleştin kesin erkek dedi. Kız diyen 1 kişi bile olmadı. Yani doktorunu dinle canım sen aklın hiç karışmasın.

34+5 günlük hamileyim doktora her gittiğimde kız diyor ama beni de gören karnın erkek karnı diyip sinirlerim bozuyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar