Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kızlar iyi bayramlar 29 haftalık hamileyim kızım olacak beni gören herkes diyor ki senin göbeğin erkek bebek göbeğine benziyor kafam karıştı valalhi
Gobekle alakası yok canisi. Kiminin ki top gibi olur kiminin hiç karnı çıkmaz kimisinin karnı kocaman olur ama karnın şekli şemalı ile ilgili değil a her kadının vücut tipi farklı olduğu için göbek de ona göre şekil alır alakası yok
Merhabalar kızlar iyi bayramlar 29 haftalık hamileyim kızım olacak beni gören herkes diyor ki senin göbeğin erkek bebek göbeğine benziyor kafam karıştı valalhi
Sen milletin dediğine ne bakıyon cnm. Doktor ne diyorsa o. Benmde kızımda hamileyken doktor kız diyo çevrem yok senin karının erkek gibi erkek doğuracan diyorlar. Kızım oldu. Şimdi 2.ye hamileyim Allah kısmet ederse oğluşum olacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen milletin dediğine ne bakıyon cnm. Doktor ne diyorsa o. Benmde kızımda hamileyken doktor kız diyo çevrem yok senin karının erkek gibi erkek doğuracan diyorlar. Kızım oldu. Şimdi 2.ye hamileyim Allah kısmet ederse oğluşum olacak
Benim hamilelik şeklim sadece karnım çıkıyor. Yani bütün kilomu karnımda alıyorum. Sanki top koymuş gibi görünüyorum. Hatta yiğen lerim görünce. Teyze senin karnında topmu var diyarlar sadece karnım çıktığı için doğum yapınca karnım hoop gidiyor ne güzel sanki hiç ne hamile kalmışım nede doğum yapmışım. Yani demem o ki cinsiyetin göbek şekliyle ilgisi yok. Benm karnım top gibi çıktığı için. Kızım da olacsksa erkek doğurursun diyorlar oğlum olacak sada erkek doğurursun diyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim hamilelik şeklim sadece karnım çıkıyor. Yani bütün kilomu karnımda alıyorum. Sanki top koymuş gibi görünüyorum. Hatta yiğen lerim görünce. Teyze senin karnında topmu var diyarlar sadece karnım çıktığı için doğum yapınca karnım hoop gidiyor ne güzel sanki hiç ne hamile kalmışım nede doğum yapmışım. Yani demem o ki cinsiyetin göbek şekliyle ilgisi yok. Benm karnım top gibi çıktığı için. Kızım da olacsksa erkek doğurursun diyorlar oğlum olacak sada erkek doğurursun diyorlar
Banada aynısını söylüyorlar karnım küçük ve aşağıda sivri kızım olacak ilk oğlan dediler 21 haftalıkken kız olduğunu öğrendim tabi şok değişik bir şeydi ilk defa başıma böyle bir olay geldi ve çok annenin de gelmiştir. Doğunca netleşir insanlara bakarsak herkes karnimizdan anlıyor boşver sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil sen doktoruna tekrar sor tabiki bacaklarını kapatmadiysa
Merhabalar kızlar iyi bayramlar 29 haftalık hamileyim kızım olacak beni gören herkes diyor ki senin göbeğin erkek bebek göbeğine benziyor kafam karıştı valal
Aynı durumu bende yaşadım inan çok büyük bş göbeğim vardı takma sen onları batıl inanç onlar hurafe ben hiç takmadım bebek göbeği var dediler hep kızımı kucağıma aldım