Kaç haftalık onu anlamadım canım ben cinsiyeti belli olduğuna göre baya büyük sanırım. Gözün aydın ama bence ileride eşimde bu klnuda yumuşar gibi geliypr ama yinede sen yaptığı ve dediği lafları unutturma tabi çocuk doğana kdar sonra bebeğin psikolojisi için bu konuyu doğumdan sonra sonsuxa kadar kapatöan lazım bebek yoksa ileride istemediğini düşünebilir. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar allhim hepinizden razı olsun dualriniz sayesinde Rabbimin izniyle bebegimde bende iyiyiz gittik doktora ben gözlerim dolu dolu doktora baktım eşim aldiralim hemen dedi ben onu istemiyorum yok edin dedi ben agliyom doktor baktı çok şükür ki oğlum olacakmış rabbimin işi iiste koruyan Rabbime şükürler olsun ne ilaç ne bişey kullanmadım 4,500 aylık olmuş çok hareketli bir erkek kızlar görseniz eşimde sonradan baktı baktı bişey diyemedi sonra dediki doktora aldirin bunu oda kimse alamaz bu bir cinayet demeyin öle buyur gidelrer.dedi bana diyo sen bakarsın sana zararlı ikisi seni deli eder ama desin dursun ben onlara çok iyi bakacam ayaklarımın üstünde duracam zaten oglumdan sonrada sprey ve doğum korunma hapı icecem artık olmasın diyo ytr bir kız Bir oğlan ilerde isterse bir tane daha belki olur hayırlısı kızlar öle bir tesadüf ki 5 Ağustos eşimin doğum gününe geliyo doğum sevmedi istemedi ama doguncada dedim sakın dokunma kizimi alırım dedi kızımı araya verdin daha o yedi aylıktı dedi baana kızlar ama bu yaptıklarını unutmucam çocuklarım icjn susuyorum Allah'a haval ediyorum oğlum ve kızım için ve dahası 14 Mart'ta benim doğum günüm kızlar 26 yaşıma girerken mucizem oğlumla hayatım daha bir başka oldu çok güzel biseymis allhim onu bana bagislasin eşimede allhim hidayet versin eee tyzeleri isim önerileri alayım oğluma.ben katcam isim eşim katmicam bannane.ben.bir kızım var dedi çok zoruma gitsede güçlü duracam insallh dediklerine it gibi pişman olur insallh kızlar allh sizlerden hepinizden bin kez razı olsun hayat işte çok acımasız çok uzulsekte bizi güçlü tutan evlatlarimiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde doktorum çok şanslı oğlumuz dedi ne ilaç ictim agirda kalirdiridim çok iş yaptım yalan deil kızlar ama rabbimin izniyle şükür ki oğlum bnm gibi savaşmış