Yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sabriye tarafından oluşturulan Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,211 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım
Konbuyu başlatan Sabriye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğumdan sonra hangi yardım ücretlerini nasıl alıyoruz ve ikinci bebeğim kaç TL verirler yardım parası bildiğim kadarıyla süt parası alınıyor ama başka ne alınıyor bilmiyorum ve nasıl alınır

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğumdan sonra hangi yardım ücretlerini nasıl alıyoruz ve ikinci bebeğim kaç TL verirler yardım parası bildiğim kadarıyla süt parası alınıyor ama başka ne alınıyor bilmiyorum ve nasıl alınır
Cnm benim bildiğim doğum parası ve süt parası sigortayı ara bilgi al istersen bende tam emin değilim naisl olduğunu bilmiyorum

Sybm

Guest
rank
Kuzum eşim 2inci çocuga 316 TL ben 400 TL aldım sadece

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım.. 2. Bebek için 400 tl yardım alıyorsun.. doqumdan sonra bulunduqun şehirde belediyenin hoşqeldin bebek paketi war mı önü sor warsa weriyorlar.. bide süt parası için anne yada babanın 120 qünlük sigortası olması qerekio doqumdan hemen önceye ait ona qöre alınıyor süt parası.. bide hamilelikte sosyal yardımlaşma hastaneye qitmek için üster ödüyor ben oqlumda 45 tlden başladı 2 ayda bir aldım

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım.. 2. Bebek için 400 tl yardım alıyorsun.. doqumdan sonra bulunduqun şehirde belediyenin hoşqeldin bebek paketi war mı önü sor warsa weriyorlar.. bide süt parası için anne yada babanın 120 qünlük sigortası olması qerekio doqumdan hemen önceye ait ona qöre alınıyor süt parası.. bide hamilelikte sosyal yardımlaşma hastaneye qitmek için üster ödüyor ben oqlumda 45 tlden başladı 2 ayda bir aldım
Çok teşekkür ederim

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Sut parasi hastaneden ogrenebilrisin onlar başvuruyor sonra ssk dan yatiyo e devletten de kontrol edebiliyorsun dogum parasj icin eşinin gidip başvurması lazım dilekçe ile ikinci cocugq 400 sut parasi 232 tl

Tüm sayfalar yüklendi.